WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

RSS Feed stopped working (5 posts)

  1. zakkleifeste1
    Member
    Posted 12 months ago #

    I can't get any of my RSS feeds to work at homeshowradio.com

    Any one have any ideas?

    Thanks

  2. zakkleifeste1
    Member
    Posted 12 months ago #

    Nevermind. It turns out WordPress SEO by Yoast was causing the problem. But, I'm not sure why. Has this happened to anyone else?

  3. ccsanity
    Member
    Posted 11 months ago #

    YES - Have "Yoast" - but no more "Comments" - ????

  4. floriana.liuni
    Member
    Posted 11 months ago #

    It happens to me. http://www.finanzaoperativa.com. However I have no WordPress SEO by Yoast. I just added a few days ago a plug in for related posts. However I suspect the true problem is my updating to WordPress 3.5. The error my feed shows is
    XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity
    Location: http://www.finanzaoperativa.com/feed/
    Line Number 3, Column 1:<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    ^
    I installed Fix RSS Feed but no way.
    I searched for blank lines but no way.
    If you go to my feed and save the page in a xml format, the two blank lines at the beginning of the page are visible.

    I don't know what to do really.
    Thanks for any answer.

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 11 months ago #

    @floriana.liuni: As per the Forum Welcome, please post your own topic. Posting in an existing topic prevents us from being able to track issues by topic. Added to which, your problem - despite any similarity in symptoms - is likely to be completely different.

Reply

You must log in to post.

About this Topic