WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

RSS feed not working (3 posts)

  1. JonathanMair
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi

    I know this is a common problem, and I've checked other posts on RSS problems, but none of the solutions seem to apply to me.

    My site is here:

    http://jonathanmair.com

    browsers detect the presence of a feed and show a subscription button, but when I try to subscribe I get nothing - sometimes I do see the feed in the first page of the subscription tool, but when I click through to the subscription service (I use Google Reader), I get the following error:

    The feed being requested cannot be found.

    The same goes for the feeds from blog categories.

    When I first installed WP I had it in another directory and moved it to the root of this domain - I used Velvet Blues Update URLs plugin to change old URLs to change everything, so I don't think this is the problem - in addition, the few posts I've added were all posted after I made the move.

    Any suggestions gratefully received!

    Jon

  2. JonathanMair
    Member
    Posted 2 years ago #

    have added extra rss buttons on the page now - but have the same problem when using those.

  3. JonathanMair
    Member
    Posted 2 years ago #

    seems to be working now - not sure what did it. I installed the rss-fix plugin, the errors changed and complained about a non-compliant character. I deleted the whole section and it started working. I couldn't work out what the problematic character was - there were Chinese characters in the text but they seemed to work ok.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic