WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

RSS Feed not working (18 posts)

  1. cruthas
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am having trouble getting my RSS feed to work. I have disabled all my plugins and still nothing. Not really sure how to tackle this.

    And help or guidance would be great, thanks!

    climberism.com

  2. Samuel B
    moderator
    Posted 2 years ago #

    http://www.climberism.com/
    this site?

    feed gets 500 error
    what have you done to modify things?

    also, your feed icon in footer is linked to a sign up page - that would annoy the hec out of me if I was visiting

  3. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

  4. Samuel B
    moderator
    Posted 2 years ago #

    totally missed the feedburner but /feed should still redirect to the feedburner feed so something is still not right

  5. cruthas
    Member
    Posted 2 years ago #

    Site is working fine on my end, not sure where the error is coming from.

    http://feeds.feedburner.com/climberism has only grabbed content from 5 days ago, I have since updated the site many times. I am using the feedburner plugin and have been using is fine for almost a year...

    I'll change the subscribe button to an actual feed.

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    It might help if you temporarily removed the feedburner redirect so that we can troubleshoot the actual RSS file.

  7. cruthas
    Member
    Posted 2 years ago #

    done

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    There is absolutely no output at http://www.climberism.com/feed/. Have you moved the site recently. Or changed site urls?

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading the wp-admin and wp-includes folders from a fresh download of WordPress.

  9. cruthas
    Member
    Posted 2 years ago #

    I haven't change URLs or moved the site. It went down last week due to some files that went missing, not sure how they went missing, but I had to reupload a new theme folder

    I will give this a try...

  10. cruthas
    Member
    Posted 2 years ago #

    Deactivating plugins didn't work

    resenting the plugin folder didn't work

    I just updated, this morning, to 3.2.1 form the previous version of wordpress. The reason I updated was because of the feed issue. I could be wrong, but doesn't this replace the wp-admin and wp-includes folder?

  11. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Yes but not always successfully. And what about switching to Twenty Eleven?

  12. cruthas
    Member
    Posted 2 years ago #

    same deal in twenty twelve...

    I will upload a clean version of wp-admin and wp-includes and see if that works

  13. cruthas
    Member
    Posted 2 years ago #

    Got this from feedburner overview.

    This feed does not validate.

    Server returned HTTP Error 500: Internal Server Error [help]

    line 1, column 0: XML parsing error: <unknown>:1:0: no element found [help]

    In addition, interoperability with the widest range of feed readers could be improved by implementing the following recommendation.

    Feeds should not be served with the "text/html" media type [help]

  14. cruthas
    Member
    Posted 2 years ago #

    fresh wp-admin and wp-includes with no luck...

  15. cruthas
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok, I have pretty much replaced just about every file and still nothing, any ideas on a work around of some sort?

    Any ideas would be helpful thanks!

  16. cruthas
    Member
    Posted 2 years ago #

    After digging through again, it looks like I might have spaces somewhere that might be affecting the rss feed? The feed is loading in safari but not in chrome.

    The validator gives me the following errors. I have deleted my rss.php rss2.php feed.php and wp-feed.php and replaced it all with fresh and had somewhat of a breakthrough.

    http://validator.w3.org/feed/check.cgi?url=climberism.com%2Ffeed

    If there are spaces affecting my feed I am not sure where to find the file to get rid of them.

    Any help would be much appreciated, thanks!

  17. cruthas
    Member
    Posted 2 years ago #

    Wow, what a waste of my day. Fix RSS Feed was the solution.

    Anyone know how/why wordpress breaks feeds?

  18. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    It doesn't. This is the result of a bad theme or plugin.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags