WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] RSS Feed not working (9 posts)

  1. William Bowles
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    Not sure what the problem is but on 3 April the RSS feed just from my site to me, stopped working. All my other feeds come through just fine. I've tried it to Vienna, Netnewswire and to Firefox and no go.

    [http://williambowles.info/feed/]

    Anyv ideas?

    B

  2. Justin
    Member
    Posted 1 year ago #

    Seems to be working for me.

    I also ran the feed link you provided Here.
    It all seems to check out.

  3. William Bowles
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yeah, it's weird, I also ran the validator and it worked. It's only to me that it's not working. I'm running OSX 10.8.3 (Mountain Lion) but when it stopped I was on 10.7.5 (Lion) so it's not an OSX thing. I'm not sure how to check this out...

    Bill

  4. Justin
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am running MT 10.8.3 as well. Just tried it in Firefox and every RSS reader I have and I am not seeing anything wrong. If it is only you and not everyone else, I would not worry to much about it, it ay be a personal setting of yours. I can verify it is working a crossed the board

  5. William Bowles
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hmmm... yes, it's not a big problem but does indicate that there's something not working correctly somewhere and I like to get the feed as it let's me know that everything is ok. I have my hosting co looking at the problem as well.

    Bill

  6. Justin
    Member
    Posted 1 year ago #

    If it is happening to just you then, it is just you. It does not necessary indicate any issue. I would start looking locally for the issue first.

  7. William Bowles
    Member
    Posted 1 year ago #

    Agreed, but what is causing it? I've checked everything on my system and can't find anything that would cause it.

  8. William Bowles
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok, fixed it. Something was really messed up in the RSS app (Vienna). I just deleted everything to do with Vienna and started again. The problem is, that when interacting with the site, you just never know...

    Bill

  9. William Bowles
    Member
    Posted 1 year ago #

    PS: Apparently, not so. Something in the host server's configuration put a block on my ip. Pure coincidence.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags