WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] RSS feed gone bad (4 posts)

  1. missdesigner
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have been fighting with my RSS feed for the past two months whenever I decided to go ahead and start using it. It was always giving me an error but I never figured it was important to fix. Well I really need to get it working because I have some other sites that are having the same problems and if I can fix it on one then I can fix the rest.

    I have looked up every forum post about RSS feeds, YouTube-d it, read the article on W3It and that is what fixed it in the first place but now it is back bad again.

    It would mean so much if someone could help me out with it. I have been fighting with it for days, disabling plugin after plugin changing the themes and everything. I just don't know what the problem is. Here are my links.

    http://feeds.feedburner.com/SimplyAtte
    http://www.simply-atte.net/feed/
    http://www.simply-atte.net/comments/feed/

  2. Pioneer Valley Web Design
    Member
    Posted 1 year ago #

  3. missdesigner
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there Seacoast and I am hosting my sites through Host Gator. I am not sure what to ask but I am going to give that a try later in the day and thank you for replying back. I am have been working on it for a while now and still nothing but I think I may go back and check out that validator link.

    Thanks again for responding. ^__^

  4. missdesigner
    Member
    Posted 1 year ago #

    I finally fixed it! It was ssomething that was wrong with my index.php just like the validator said so thank you again!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic