WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

rss feed doesn't seem to be working (6 posts)

  1. kabitzin
    Member
    Posted 10 years ago #

    I recently started using WP, and I haven't done much to the default layout. However, my rss does not seem to work at all. I get 404's for the rss link on the sidebar. My page is at http://www.seaslugteam.com and the links are http://www.seaslugteam.com/feed/rss2/ and http://www.seaslugteam.com/comments/feed/rss2/ but neither works. Do I need to fix my htaccess, or chmode any permissions? I have barely made any changes to the default WP 1.2 that I downloaded and installed.

  2. kabitzin
    Member
    Posted 10 years ago #

    bump

  3. OperaManiac
    Member
    Posted 10 years ago #

    i think this was a bug in wp1.2 final... not sure.
    u can in the time being change the urls manually to something like:
    http://www.seaslugteam.com/wp-rss2.php
    http://www.seaslugteam.com/wp-rss.php

  4. Anonymous
    Unregistered
    Posted 10 years ago #

    Ok, thanks a lot! I was wondering why the links didn't work...

  5. richard_g
    Member
    Posted 10 years ago #

    Change the links manually on what template, where? Thanks.

  6. Anonymous
    Unregistered
    Posted 10 years ago #

    I had the same problem. Have a feeling it is caused by mod_rewrite, similar to the trackback url issue discussed elsewhere. If you are using the default index.php there will be links to feeds in the sidebar. Don't forget to change the links in the head section of index.php for people using autodiscovery.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.