WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

RSS Feed Does Not Work (easy fix?) (6 posts)

  1. logangraham
    Member
    Posted 4 years ago #

    As I've seen on many WP blogs, my feed doesn't work. I use FeedBurner now, but there's a built-in link on my theme that I can't change that links to the not-working feed. URL to not-working feed:

    http://www.youthbusinessblog.com/feed/

    Help?

  2. EMG
    Member
    Posted 4 years ago #

    Uhmmm... I seem to be getting the feed just fine when I click the link?

    I think that this might be one of those temporary randomly occurring errors because a feed from one of my other sites that I feed into an RSS widget on my current personal site wasn't showing up yesterday for half of the day and then auto-magically it seems, it fixed itself.

    Exactly why this happens, I really have no idea, but you aren't alone. And the problem doesn't seem to be permanent?

  3. logangraham
    Member
    Posted 4 years ago #

    At youthbusinessblog.com/feed I get something like:
    <rss version="2.0">

    <channel>
    <title>Youth Business Blog</title>
    <atom:link href="http://youthbusinessblog.com/feed/" rel="self" type="application/rss+xml"/>
    <link>http://youthbusinessblog.com</link>
    <description>Business for the young in age and mind!</description>
    <lastBuildDate>Fri, 26 Jun 2009 21:32:46 +0000</lastBuildDate>
    <generator>http://wordpress.org/?v=2.8</generator>
    <language>en</language>
    <sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
    <sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>

    <item>

    <title>
    Investments Part 1: Long-Term vs. Short-Term vs. Day Trading
    </title>

    <link>
    http://youthbusinessblog.com/2009/06/investments-part-1-long-term-vs-short-term-vs-day-trading/
    </link>

    <comments>
    and it goes on.

    Ever since I started my website, it hasn't worked.

  4. iridiax
    Member
    Posted 4 years ago #

    I don't see any problems with your feed.

  5. logangraham
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hmmm... maybe it's just me... I'm using the Camino browser; could that be a problem?

  6. logangraham
    Member
    Posted 4 years ago #

    Just Checked it out; Firefox works with the blog. it's camino.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic