WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

RSS feed broken but ATOM works (3 posts)

  1. cwachs
    Member
    Posted 9 years ago #

    Server is located at: http://www.wachs.org/weddingcast/

    When I click on the Entries (RSS) link at the bottom of the page, it wants me to go to:
    feed:http://www.wachs.org/weddingcast/?feed=rss2
    Which comes up with an error in my borwsers. If I change that link to:
    feed:http://www.wachs.org/weddingcast/?feed=ATOM
    it works.

    If I enter an absolute path (using the server root address):
    feed://marion.wachs.org/wachs-org/weddingcast/?feed=rss2
    it works. The above link is using the server hostname and NOT the virtual domain.

    What gives?

    Secondly, if you open any of the links above that work, you'll see the "Hello World" post in there. I have deleted that using the admin pages. Why is it still showing up in the Entries (RSS) feed?

    In addition, if you click on "Comments (RSS)" the link works but again, there is the test comment post in there that I deleted already. Is there a cache somewhere that i need to clear (other than my webserver cache)?

  2. I don't see any test posts or comments in your feeds, and all feeds are currently functioning perfectly. Try clearing your browser's cache.

  3. dgstinner
    Member
    Posted 9 years ago #

    http://www.wachs.org/weddingcast/?feed=rss2 is your RSS2 feed. The 'feed:' part is a protocol. If you have a RSS feed reader, it would open the feed in the reader.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags