WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] RSS feed broken after reinstall (5 posts)

  1. DanOHalloran
    Member
    Posted 5 years ago #

    Yesterday a plugin update took down my entire site and I ended up uninstalling 2.7 and doing a fresh install of 2.7.1 then restoring a back up of my databases. I got all of my content and customization back, but my feed will not come back.

    I deactivated the Feedburner plug in (as well as all plugins) and changed back to my default theme and default permalinks and finally my feed showed up, sort of. If I click on the feed, sometimes it comes up after about a 30 second wait and sometimes not at all. And thats too long of a wait for Feedburner to use.

    Any ideas?

    http://thedailydruid.com/feed/
    http://thedailydruid.com/?feed=rss2

  2. DanOHalloran
    Member
    Posted 5 years ago #

    bump

  3. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 5 years ago #

    Your feed is timing out for some reason. You should correct the errors shown here, http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fthedailydruid.com&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0 and see if that helps.

  4. DanOHalloran
    Member
    Posted 5 years ago #

    I found the culprit. It was the Yet Another Related Posts Plugin. Once I deactivated it, my feed came back up. Damn, I liked that Plugin.

  5. chitgoks
    Member
    Posted 5 years ago #

    my feed is blank http://gbeth.chitgoks.com/feed

    anyone got ideas why? i am clueless

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags