WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Slideshow
[resolved] Round corners and loading time (9 posts)

  1. magpiwo
    Member
    Posted 1 year ago #

    LOVE your plugin!! Qick question, I would like to add round corners to my images in sklider, where do i insert the code: Border-radius:8px;?

    also, I havbe noticed that it takes a few sec to load images---any chance to speek it up and make it load immediately when page is loading? thank you!

    http://wordpress.org/extend/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/

  2. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    To add custom CSS you need to create a custom stylesheet. You can read how to do this in the FAQ section. Then you'll need to add this line:

    .slideshow_container .slideshow_slide_image img { border-radius: 8px; }

    If it takes a few seconds, it could be that there's a JavaScript error on your page. This forces the slideshow to find a way around the error, making it appear after all images have loaded.

  3. magpiwo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for the info! So what can I do to fix that error with Java? thanks

  4. marvalpert1
    Member
    Posted 1 year ago #

    Can we control how long EACH slide shows? or just one time for all slides

  5. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @Magpiwo: You can see JavaScript errors by pressing F12 in the Google Chrome browser. Errors are shown in the console. Most JavaScript errors are caused by plugins. You can disable them one by one to see which one is causing the error.

    @Marvalpert1: No, I'm sorry. Slides all use the same interval. I'll place this as a suggestion on the project board, though. Videos do pause the slideshow when they're playing.

  6. magpiwo
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just used similar method for mac, and here's what it came up with:

    "Viewport argument value "1055px;user-scalable" for key "width" was truncated to its numeric prefix. Note that ';' is not a separator in viewport values. The list should be comma-separated. http://www.interpretertime.com:9"
    and second with the x in the red circle:
    "Viewport argument key "1;" not recognized and ignored. http://www.mydomain.com:9"

    would this signify the error?
    before i downloaded your plugin, i downloaded content slide that loaded in with page. Your plugin works better with what i need, i just want to get this 2 sec delay eliminated.

  7. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    That could be what's causing the slideshow to load late indeed.

  8. magpiwo
    Member
    Posted 1 year ago #

    i have worked with the template developer and we fixed the java issues on the page, however, the slider still loads in slowly (with 2 sec or so delay) is that normal?

  9. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Yes, it's looking pretty normal now. As soon as all text, scripts and stylesheets are loaded the slideshow is started. Of course the slideshow doesn't look like it's started until the first image has loaded.

    However, I'm going to add a loading indicator to this in a next version.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic