WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Revolution Theme (8 posts)

  1. Gene Belmont
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi All,
    Just uploaded free Revolution Theme by Brian Gardner. Everything seems OK, except the "Revolution" logo got uploaded instead of my logo.
    Anybody know the fix on that?
    http://www.hawaii4newbies.com
    Gene

  2. 4k
    Member
    Posted 6 years ago #

    In your header is a call to

    <div class="headerleft">
    		<a href="<?php echo get_settings('home'); ?>/"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?><strong>/images/logo.gif</strong>" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" /></a>
    	</div>

    Did you upload your logo as logo.gif and upload it to the correct file-images

  3. Gene Belmont
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi 4k,
    Well, my website logo was on my site from what I entered in "General Settings" in Admin. How do I retrieve that and enter it in the Revolution header ... without goofing the new header?
    Oh, excuse me, thanks for replying.
    Gene

  4. 4k
    Member
    Posted 6 years ago #

    Where you see Revolution is a graphic. You can download that graphic to an image program and create it specially for your site OR if you just want the title in text replace everything in the <div class="headerleft">

    With

    <h1>
        <a href="<?php echo get_settings('home'); ?>">
           <?php bloginfo('name'); ?></a>
       </h1>
  5. Gene Belmont
    Member
    Posted 6 years ago #

    Thanks, Debra. Didn't get my tagline back, but at least got my own website name up there ... just replaced the code with that which you gave me.
    Want to change the colors, put my own background in header box, etc. Think I'll have a pro do that.

    And thanks again for your help.

    Gene

  6. 4k
    Member
    Posted 6 years ago #

    for your tagline add this in the same div under the h1

    <p><?php bloginfo('description'); ?> </p>
  7. greatabeer
    Member
    Posted 6 years ago #

    Thanks Alot 4k member. You have resolved my problem too.... you are an Angel

  8. EnnisP
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hello 4K,
    I am struggling with the same problem, I can't install an image on the left side of the Revolution Code Blue theme. http://nowthinkaboutit.com/

    I removed the following code from my header.php file:

    <div class="headerleft">
    <h1>/"><?php bloginfo('name'); ?></h1>
    <?php bloginfo('description'); ?>
    </div>

    And replaced it with the above referenced code:

    <div class="headerleft">
    /"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/logo.gif" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" />
    </div>

    As you can see from my page the name is now missing and there is no image.

    Before doing this I did re-size the image and upload it to my server. I also added the second line (the bold line) in the following portion of my style.css file.

    .headerleft {
    background: url(images/nashville.gif) top left no-repeat;
    width: 470px;
    float: left;
    margin: 0px;
    padding: 0px;
    overflow: hidden;
    }

    Can you help me straighten this out?
    Ennis

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic