WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Clone by WP Academy
[resolved] Restore no longer working (5 posts)

  1. dananimal
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'd been using wp-clone to recreate a copy of a site for testing new features which had been immensely useful.

    Out of the blue the restore process finished with this copy site indicating that it had not been set up.
    Attempts to access the webtroot redirect to /wp-admin/install.php as do attempts to access /wp-admin/
    Some parts of the restore are working, for example the plugins from the original are installed but none are activated…

    Any ideas what may be causing this?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-clone-by-wp-academy/

  2. WP Academy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    that's odd.. I mean,it could happen,we ran into a similar problem last week,and I've added some error checks to the next version to avoid such issues. but it's a bit weird when it happens on a server which had no issues before.
    anyways,basically,the current version has no error checks in place to make sure that the database file actually exists on the server,so the database importer ends up dropping every table in the current database and then fills it with nothing,WP sees an empty database so it prompts you to do the installation.

  3. dananimal
    Member
    Posted 1 year ago #

    Awesome!

    So do you suggest a course of action?

  4. dananimal
    Member
    Posted 1 year ago #

    So have found these PHP error messages :

    [07-Mar-2013 05:18:06 UTC] PHP Warning:  ZipArchive::extractTo(/webroot//) [<a href='ziparchive.extractto'>ziparchive.extractto</a>]: failed to open stream: Is a directory in /webroot/wp-content/plugins/wp-clone-by-wp-academy/lib/functions.php on line 220
    [07-Mar-2013 05:18:06 UTC] PHP Warning:  file_get_contents(/webroot/2013-03-06-06-15-13_WebSite/database.sql) [<a href='function.file-get-contents'>function.file-get-contents</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /webroot/wp-content/plugins/wp-clone-by-wp-academy/lib/functions.php on line 360
    [07-Mar-2013 05:18:06 UTC] PHP Warning:  strpos() [<a href='function.strpos'>function.strpos</a>]: Offset not contained in string in /webroot/wp-content/plugins/wp-clone-by-wp-academy/lib/functions.php on line 362
    [07-Mar-2013 05:18:06 UTC] PHP Warning:  strpos() [<a href='function.strpos'>function.strpos</a>]: Offset not contained in string in /webroot/wp-content/plugins/wp-clone-by-wp-academy/lib/functions.php on line 363
    [07-Mar-2013 05:18:08 UTC] PHP Warning:  file_get_contents(/webroot/2013-03-06-06-15-13_WebSite/database.sql) [<a href='function.file-get-contents'>function.file-get-contents</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /webroot/wp-content/plugins/wp-clone-by-wp-academy/lib/functions.php on line 388

    It looks like the zip file isn't being extracted properly

  5. WP Academy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    yeah,looks like a folder with the same name already exists on the server,or,at least I think that's what's happening.
    anyhow,click "advanced settings" link and check "alternate zip method" and hit restore,iirc the pclzip library overwrites older files during extraction so it just might work.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.