WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] require_once problem on wp-admin (3 posts)

  1. rmelo
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi there!

    i've successfully installed wordpress on my website, but suddenly it started to show this error when i tried to log-in.

    Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /home/famsul/pagina/site/wp-load.php in /home/famsul/pagina/site/wp-admin/admin.php on line 30

    Warning: require_once(/home/famsul/pagina/site/wp-load.php) [function.require-once]: failed to open stream: Permission denied in /home/famsul/pagina/site/wp-admin/admin.php on line 30

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/famsul/pagina/site/wp-load.php' (include_path='.:/tmp/:/home/./famsul/pagina') in /home/famsul/pagina/site/wp-admin/admin.php on line 30

    i've already reupload, don't know what to do now...

  2. keesiemeijer
    moderator
    Posted 3 years ago #

    try:
    - switching to the default theme by renaming your current theme's folder in wp-content/themes using FTP or whatever file management application your host provides.

    - resetting the plugins folder by using FTP or whatever file management application your host provides. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress.

  3. rmelo
    Member
    Posted 3 years ago #

    thanks, problem solved :D

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic