WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Theme My Login
Report issues with TML 6.3 beta here (21 posts)

  1. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please, report any problems or feedback with the beta version of Theme My Login 6.3 here.

    http://wordpress.org/extend/plugins/theme-my-login/

  2. juicenelson
    Member
    Posted 1 year ago #

    Admin Panel Options Have disappeared.

  3. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    TML now has it's own top-level menu, titled "TML".

  4. r0nh
    Member
    Posted 1 year ago #

    Translations doesn't work for me.

  5. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    As of 6.3, TML will no longer ship with translations. They will be available at http://downloads.jfarthing.com.

  6. r0nh
    Member
    Posted 1 year ago #

    That's not what i mean. I make my own translations, and it doesn't get picked up by the plugin when i put the .mo file in the language folder. I also tried editing the plugin, and i got it working now. But i have to edit the code for it.

    I deleted the //self::load_textdomain(); function, and add to the main file:

    load_plugin_textdomain('theme-my-login', false, dirname(plugin_basename(__FILE__)) . '/language/');

    Then it worked. And the http://downloads.jfarthing.com/ gives me a 403 error.

  7. r0nh
    Member
    Posted 1 year ago #

    I also have to add the 'domain' to the translatable texts, because they don't get translated.

  8. leethompson
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello, now I have an issue after upgrade, I cant login nor register. please see http://www.biofects.com

  9. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Unforutnately, I've got the same issue. 6.3.0.1 has been released to address this issue.

  10. leethompson
    Member
    Posted 1 year ago #

    The update seemed to fix the issue, now here is a general question I am hidding my admin user, how can I not show the Written by: on March 29, 2013.
    Last revised by:

    section of each page that is newly created?

  11. leethompson
    Member
    Posted 1 year ago #

    The reason I ask is you moved to using your own pages and not the actual wordpress pages.

  12. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You should copy your page.php template to a new file called single-tml_page.php.

  13. DMR Photography
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hiya brill plugin :)

    I have just updated and updated again ;) to Version 6.3.1

    I can edit all users apart from Admin (Me) it's looping with redirects?

    Frontend is fine im talking backend access :/ (I said something simular to my wife once :/

    UPDATE:

    I can edit my profile at the frontend as it redirect loops. all other users are fine just mine (Admin)

  14. DMR Photography
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi me again :)

    I use the tml widget, set to login with lost password and register liinks enabled

    the lost password link is there but not the register link?

  15. Joe Cole
    Member
    Posted 1 year ago #

    After deactivating the plugin and clicking "delete", I get the error message, "Deleting this page will cause Theme My Login to malfunction. If you really want to delete it, please deactivate Theme My Login."

    It is already deactivated.

    When I go to TML -> Pages, there are 5 pages there, Login, Logout, Register, Lost Password, Reset Password.

    Attempting to trash any of these results in the same error message.

  16. DMR Photography
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same is happening for me as alliescivmil

  17. Fla0
    Member
    Posted 1 year ago #

    I updated from 6.2.3 and could not get the plugin to work. It was on a multisite install but when it updated it did not generate the new pages, when I published the pages myself it would not jump from one page to the next and would not generate the login/logout links that show in the menu. I did a fresh install on another site (not multisite) just to see how it worked, it generated the pages and worked perfectly.

  18. Fla0
    Member
    Posted 1 year ago #

    On the multisite install I went back to the 6.2.3 version. I just want to add that I love this plugin thanks for the good work!

  19. msabolik
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    After I upgraded from version 6.2.3 to 6.3.1 I enabled Ajax and the logout, login and register pages do not work. I get 404 (Page Not Found) errors when trying to log out. This is the logout link I get on the logout button: "http://my-domain.com/logout/?_wpnonce=4e4b90c6b4"

    Register also does not work. Before the register link was: (http://my-domain.com/login/?action=register) which does not work now. And also the new registration link: (http://my-domain.com/register/) gives a 404 page.

    Solution?

    Marko

  20. DMR Photography
    Member
    Posted 1 year ago #

    I wanted to try a fresh install but couldn't delete the plugin, so i manually deleted it from ftp, I then downloaded and installed it again and now i have double pages for login, profile, register etc in admin but cant delete any lol

    What are the database tables used as i cant find them in phpmyadmin?

  21. nagad
    Member
    Posted 1 year ago #

    "I make my own translations, and it doesn't get picked up by the plugin when i put the .mo file in the language folder."

    same for me !!

  22. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    TML 6.3 is no longer in beta status and 6.3.2 is now available. Please see this post and consider this one closed.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic