WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress Related Posts
[resolved] Related Post Images Showing Instead of Article Images w/ Facebook (5 posts)

  1. codyunderblood
    Member
    Posted 3 months ago #

    Hello,

    When we share content to Facebook, rather than the main article image that is posted on the page, the Facebook image preview is showing images from our related posts that we use through this plug in.

    Is there any way to fix this?

    https://wordpress.org/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/

  2. silvoslaf
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    Hey, thanks for reaching out & I would love to help you out, but in order to do so, I'm going to need a bit more information — at least a link to the blog in question, if possible, so that I could test it out on our end as well.

    Let me know, I'm very eager to help you out!

    Take care & I'm looking forward to your reply!

    Best,
    Silvo

  3. codyunderblood
    Member
    Posted 3 months ago #

    Thanks for the reply.

    Here's a link as an example:

    http://www.cinesnob.net/archives/x-men-days-of-future-past/

    As you can see, if you paste it into Facebook, the preview images that come up are 3 of the related posts, rather than the main article image.

  4. silvoslaf
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    Hey, big thanks for the link, appreciate it!

    Yes, we checked it out and saw what was wrong and are already working on it — or at least we'll try to fix it in the following days.

    I'll definitely let you know when this is ready so you can check it out on your end as well. Thanks for the heads up and do let me know if you have any more questions what-so-ever — I'm here to help!

    Take care & have a nice rest of the day!

    Best,
    Silvo

  5. silvoslaf
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 month ago #

    Hey, sorry for the late update, but I just wanted to drop in and say that this issue you're experiencing with Facebook has unfortunately nothing to do with us, since it's their thumbnailer (the one responsible for extracting the correct thumbnails) that's picking up the wrong ones.

    We double checked if our images / thumbnails are inserted correctly — and they are. I'm happy to report that there's nothing unusual over there.

    I strongly suggest you to contact Facebook's support team for further help on this matter and please do not hesitate to let us know, if you need any further assistance from us or if we missed something out! (And I hope you don't mind, but I'm going to mark this topic as resolved for now.)

    Here's the link: https://www.facebook.com/help/

    Take care & have a nice day!

    Best,
    Silvo

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags