WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Register Plus] Invitation Code Not Going Away (15 posts)

  1. branflakes
    Member
    Posted 6 years ago #

    When using the Register Plus plugin, even though I select "Do Not Require Invitation Code" - it still displays the Invitation Code field on the Register page.

    Is anyone else having this problem?

  2. dreamtofly
    Member
    Posted 6 years ago #

    I didn't have that problem, the invitation code field only shows up if I allow subscribers to pick their own username. Not a big deal for me, but fyi.

  3. raygene
    Member
    Posted 6 years ago #

    Yes, I'm having this problem also. I deactivated it because I don't want to confuse anyone who wants to register and can't find an invitation code.

    Hope the author will fix this.

  4. skullbit
    Member
    Posted 6 years ago #

    I've updated the plugin and fixed the error that constantly displays the Invitation Code. Captcha support has also been added. Thanks!

  5. TFiedoruk
    Member
    Posted 6 years ago #

    BUG:

    When I activate plugin, the WYSIWYG editor turn off :/ What is going on?

  6. dreamtofly
    Member
    Posted 6 years ago #

    Thanks for the update. it fixed my issue.

  7. skullbit
    Member
    Posted 6 years ago #

    BUG:
    When I activate plugin, the WYSIWYG editor turn off :/ What is going on?

    Are you sure this was in relation to this plugins activation? I've tested this and I don't experience any change in the WYSIWYG option.

  8. raygene
    Member
    Posted 6 years ago #

    Seems that I have problems with the Captcha, image and input don't match (tried it half a dozen times). Wonder if it has anything to do with the WPDisclaimer plugin (which I need).

  9. TFiedoruk
    Member
    Posted 6 years ago #

    Are you sure this was in relation to this plugins activation? I've tested this and I don't experience any change in the WYSIWYG option.

    Yes, I turn on/off and see this bug only on this plugin.

  10. skullbit
    Member
    Posted 6 years ago #

    Raygene
    I tried the Disclaimer plugin, but it seemed to work okay for me. However, I think a disclaimer would be a great addition to the plugin, so I am adding that ability to the next update later today.

    TFiedoruk
    I'm assuming you are using WordPress 2.5 - is that correct? There is nothing I can see in this plugin that would affect your rich editor option. Can you not turn the option back on in your profile once the plugin is activated or is it permanently staying off? I cannot reproduce this problem, so you may have another issue within your site causing this. Try deactivating your other plugins and see if the issue still occurs, it could be another plugin causing the issue to occur on activation of another plugin.

  11. TFiedoruk
    Member
    Posted 6 years ago #

    Yes I'm on WP 2.5. You don't understand me, i have this option (WYSIWYG in profile and settings) still active (when I turn this plugin on) but it doesn't work (I can't switch the view in editing window).

    This error is only at this one plugin.

  12. skullbit
    Member
    Posted 6 years ago #

    TFiedoruk
    Okay, I understand the issue now - you weren't exactly detailed in your previous explanations. However, I still can't duplicate this issue and have not had any other reports of this problem. Have you in fact deactivated every other plugin except the Register Plus Plugin to test that there isn't any other plugin interference? I'd love to fix this for you, but I can't fix something I can't see. Can you give me a list of the other plugins you have activated so I can rule out anyplugin interference.

    Cheers!

  13. TFiedoruk
    Member
    Posted 6 years ago #

    How can I contact with You? Send to me a email via: http://blog.fiedoruk.pl/kontakt/

    I activate and deactive most of my plugins, with no results.

    I use this plugins:
    http://blog.fiedoruk.pl/o-blogu/

  14. skullbit
    Member
    Posted 6 years ago #

    Just an update - I contacted TFiedoruk via email and the new version of Register Plus has solved TFiedoruk's issue. I think this thread is officially resolved. If you have a new problem, please post in a new thread - cheers!

  15. TFiedoruk
    Member
    Posted 6 years ago #

    Yes, problem closed :) Thx for help :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic