WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Abaris
[resolved] Recent Posts shows randomly in the Home page (6 posts)

  1. SrGeneroso
    Member
    Posted 3 months ago #

    Hi, I'm setting up this great theme for a couple of days and I don't know how the recent post in the Home page only shows sometimes. You can check it (maybe) in here http://www.srgweb.es
    My question is, is there any debug option in the navigator (Chrome) to see what is happening? Somebody else has step into this early?
    Thanks in advance.

  2. ACAuctioneers
    Member
    Posted 3 months ago #

    This happened to me, too. I went into the Home page and disabled the "Default Content". Maybe that will help?

  3. ACAuctioneers
    Member
    Posted 3 months ago #

    Okay, I figured it out...

    In the WP Dashboard, go to: Appearances > Customize > Front Page Displays >

    Front Page dropdown: select your "Home" page (a page you've created for this content)

    Posts Page dropdown: do NOT select any posts

    You will now have only the content of your "Home" page displayed.

  4. SrGeneroso
    Member
    Posted 3 months ago #

    That solutions doesn't works for me, I want it to be shown. I had the bottom area disabled, so I enabled, remove the widgets and now seems its working. I guess the problem is that the flexslider needs to go below certain area to work, maybe if I enable the skill area or doing the footer bigger will work as well.

  5. Venkat Raj
    Member
    Theme Author

    Posted 3 months ago #

    Are you talking about enabling footer widget area? If so, you can do that in 'footer' section of Theme Options. Else please explain your issue

  6. SrGeneroso
    Member
    Posted 3 months ago #

    The issue was that the recent posts area in the Home page didn't show even when reach the bottom of the page. I had the footer widget area and the skills area disabled, so as I commented, the flexslider of the recent post didn't shows anything else than the arrows and a blank area. After deactivating the widget and restoring the area, the flex-slider works again, so I think is something related with the plugin needing to reach lower to active.
    Thanks for the tips hoping been made a clear explanation of the issue even when my english is quite poor.
    I mark the post as resolved but I'll be glad to help anyone with the same issue.

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic