WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Recent Posts Not linking on my website. (7 posts)

  1. ukfurniture
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am building a raindrops website on my static front page the recent links are not working? also when I build a new post and want to view it there is not page?? I am a complete novice at this and appreciate help.
    My site is http://www.home-inspection-sarasota.com

  2. Robin W
    Member
    Posted 1 year ago #

    all you posts on the left hand side are just pointing to

    http://www.home-inspection-sarasota.com/Sarasota-home-inspection

    which is a page that doesn't exist.

    The right hand side widgets are working fine

    How are you building the recent posts list on the left hand side?

  3. ukfurniture
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am building the on the dashboard page and I can edit them but the link is not working??
    When I am in the dashboard and I try to see live post it has the same 404 message??

  4. Robin W
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just confirm that you are creating posts in the dashboard.
    whilst in a post and editing it hat happens if you "view post"? Is that the 404 you were talking about?

  5. ukfurniture
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes I am/have built the posts using the standard dashboard tool and upload it. The post title show up on the sites main page but the link is incorrect??

  6. Robin W
    Member
    Posted 1 year ago #

    ok so in the left column, you have

    recent posts

    Home inspection costs
    this takes you to

    http://www.home-inspection-sarasota.com/Sarasota-home-inspection

    but your post is actually in in

    http://www.home-inspection-sarasota.com/category/home-inspection-cost

    which suggests that the wording is in dashboard>categories>home-inspection-cost
    rather than through Dashboard>posts>home-inspection-costs as an individual post that is then put in a category.

    Does any of that make sense?

    Are you posting the wording in the categories bit

  7. ukfurniture
    Member
    Posted 1 year ago #

    The post is linking by its self. I dont add the
    http://www.home-inspection-sarasota.com/Sarasota-home-inspection
    The system is doing the linking. Well not doing the linking.

    I dont know how to change it.
    I have several post's but I have moved some to trash as they are not working?

    Any idea what I am doing wrong?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic