WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Randomly broken permalinks (3 posts)

  1. felipelavinz
    Member
    Posted 3 years ago #

    We've been working with a set of µ sites for a university's faculties sites, and we've found that apparently after a random period of time, posts permalink redirections break, making posts unaccessible (even though pages work fine). Prior to that, permalinks work ok; regenerating permalinks rules (by going into the admin->permalinks and saving with no changes) fix the problem

    Our permalink structure it's /blog/%year%/%monthnum%/%postname%/

    It seems that this it's not necessarily linked with the publication of a page or post.

    The sites are running on a lighttpd server.

    Has anyone seen this kind of problem? Any solutions or ideas about it?

  2. We've been working with a set of µ sites for a university's faculties sites,

    Are you actually using wpmu, or are you usine 3.0.x?

    Because this was an issue with some version of mu. Things like adding a user reset permalinks. Please make sure you're using the latest code.

    And in 3.o and up, it's multisite. ;)

    If you are on the latest, then you'll have to narrow down this random bit because something is resetting it.

  3. felipelavinz
    Member
    Posted 3 years ago #

    We were using µ, but this it's the definitive incentive we needed to migrate all of these sites... so right now I'm on it :-)

    Thanks for your quick and kind answer

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic