WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Quick Video from WP app not working in Firefox (2 posts)

  1. jaspn
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've been trying to play a video in a post made via the Android app (using the Quick Video function) to my WordPress blog. When trying to play the video, results vary depending on what browser I'm using. Here's the rundown:

    Chrome: Fine
    Safari: Fine
    IE8 (Win XP and Win 7): Inserts a download link to the file, which plays through Windows media player) - Pass
    Firefox: Fail

    On FF for Windows, I get a grey box with an X in the middle of it.
    On FF for OSX, I get a grey box with the error message inside it "No video with supported format and MIME type found."

    My issue here is to get these videos working with Firefox.

    Initial research suggested to add the following code into my .htaccess file:

    AddType video/ogg .ogv
    AddType video/mp4 .mp4
    AddType video/webm .webm

    The result didn't differ.

    When using a wrapper, the result was still the same - no change:

    <IfModule mod_mime.c>
    AddType video/ogg .ogv
    AddType video/mp4 .mp4
    AddType video/webm .webm
    </IfModule>

    I have contacted my host, who informs me they've run out of ideas.

    Has anybody else had this trouble trying to play back 'Quick Video' in Firefox? If so, did you find a solution?

  2. jaspn
    Member
    Posted 1 year ago #

    I should probably add that the file format is .mp4

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic