WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple Google Connect
[resolved] quick edit, drop down list and hide button not working (8 posts)

  1. sanjeet.bisht
    Member
    Posted 1 year ago #

    hey i m using your plugin the problem is that when i enable *Add Plus One button to posts (manual or automatic)* my qucik edit, tags drop down list on left side and hide button not working :(

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-google-connect/

  2. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Known issue that I can't fix at the moment. Google's +1 code isn't compatible with the latest jQuery.

  3. RavanH
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ahhhh, just came here to report the same thing... Good to know, I'll advise users to disable the button for now :)

    But there are some strange things though... For one, I get this issue only in Chrome but not FireFox or Opera. And in Chrome every page in the admin trows this error

    Uncaught TypeError: Illegal invocation - cb=gapi.loaded_0:202
    I.g.H - cb=gapi.loaded_0:202
    sgc_renderplusonepreview - index.php:53
    (anonymous function) - index.php:57
    l - jquery.min.js:2
    c.fireWith - jquery.min.js:2
    v.extend.ready - jquery.min.js:2
    A - jquery.min.js:2

    except one page: Settings > Simple Google Connect !

    The Simple Google Connect admin page does include the usual

    <script type="text/javascript">
    function sgc_renderplusonepreview() {
    		var params = [];
    		params['size'] = jQuery('input:radio[name="sgc_options[plusone_layout]"]:checked').val();
    		params['annotation'] = jQuery('input:radio[name="sgc_options[plusone_annotation]"]:checked').val();
    		params['href'] = "http:\/\/domainedeschenes.status301.net\/";
    		gapi.plusone.render('plusonepreview', params);
    }
    jQuery(document).ready(function() {
    	jQuery('input.sgcplusone').change(sgc_renderplusonepreview);
    	sgc_renderplusonepreview();
    });
    </script>

    but still the error is gone and the menu drop-downs and other stuff is working again.

    Weird.

  4. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Crap. Okay, I know what the issue is. I'll see what I can do.

  5. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Temporary fix that seems to work for me, add the given lines to the top of the sgc_plusone_preview_script() function.

    http://plugins.trac.wordpress.org/changeset/669963

    This makes it not load that script anywhere but on the sgc settings page, eliminating that error. I do not know if this will fix any other problems elsewhere in the admin, but it might.

  6. RavanH
    Member
    Posted 1 year ago #

    So far, I can see no issues anymore... Excellent! :)

  7. Vakantie Ameland
    Member
    Posted 1 year ago #

    This did the trick Tnx!

  8. sanjeet.bisht
    Member
    Posted 1 year ago #

    thanks a lot done :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.