WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Question mark box instead of pictures (5 posts)

  1. cadryskitchen
    Member
    Posted 1 year ago #

    I recently noticed that in one post from a couple of months ago, my pictures have now been replaced with a blue box with a question mark inside. I tried re-uploading the photographs, but it still shows as the question mark box. The post had been fine up until now. I don't know what happened or how to fix it. Any help would be greatly appreciated.

    Here's a link to the post in question: http://cadryskitchen.com/2012/05/01/keepin-it-kinds-tofu-chevre/

  2. converting2wp
    Member
    Posted 1 year ago #

    Looks like you got this fixed? If you learned anything, please share. Thx.

  3. Andrew Nevins
    Barrel Rider, Spam Zapper & Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    converting, can you explain more on your problem?

  4. converting2wp
    Member
    Posted 1 year ago #

    Not my problem, CadrysKitchen's ... But the images appear to be showing just fine --hence my question asking for any lessons learned in getting it fixed. Thanks!

  5. cadryskitchen
    Member
    Posted 1 year ago #

    I fixed it by contacting my host. It ends up that the permissions somehow got changed on that one particular post. Once they changed the permissions, it was fine. I just had to re-upload one photograph. So I'd recommend contacting your host.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic