WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Q2W3 Fixed Widget (Sticky Widget)
[resolved] [closed] Q2W3 Fixed Widget dont working (56 posts)

  1. tangduongtrieu
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am looking for ways to fix but still no fix.
    my site Sua may lanh

    http://wordpress.org/extend/plugins/q2w3-fixed-widget/

  2. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello!

    I see problems with your template.
    Probably there is no wp_footer() function in footer.php file.
    Body and html tags are not closed...

  3. tangduongtrieu
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Max for the reply!

    you can teach yourself how to fix this?

    I'm not fluent in PHP

  4. tangduongtrieu
    Member
    Posted 1 year ago #

    I did succeed!

    Thanks Max!

  5. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Try to add these three lines of code at the bottom of your footer.php file:

    <?php wp_footer(); ?>
    </body>
    </html>
  6. tangduongtrieu
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Max !

    My site Cong ty dien lanh

    don't working!

    Plz help me!

  7. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi!

    I don't see that the plugin is active.
    Check your theme files!
    header.php must have <?php wp_head(); ?>
    footer.php must have <?php wp_footer(); ?>

    See one of the default themes for reference.

  8. tangduongtrieu
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have enabled the plugin!

    but it still does not work

    I checked, 2 the file is headẻ.php and footer.php and see <?php wp_head(); ?> and <?php wp_footer(); ?>

  9. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Yes, now I see that the plugin is loaded correctly.

    The next problem is jQuery version - 1.4.2 (loaded by your theme).
    But the plugin requires jQuery 1.7 or later.

    WordPress 3.5.1 comes with jQuery 1.8.3.

  10. tangduongtrieu
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've changed the jquery 1.8.3 and it works fine, again sincerely thank you!
    Although I was very miserable with it, but this plugin helps me a lot.

    Cac benh thuong gap may lanh

  11. tangduongtrieu
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having a little trouble with this plugin.

    it and then click on a Drop-down menu in the contact menu, it does not work. (1 seconds it off)
    I disable your plugin, it works normally.

    My contact website

  12. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Try to set Refresh Interval = 0 on plugin settings page

  13. solarangellis
    Member
    Posted 1 year ago #

    i'm having similar problem , loaded but not working.

    http://www.observator24.ro

  14. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    solarangellis!

    I see several problems:

    1. You are using Magic Floating Sidebar plugin. There is no sence to use Sticky Widget and Floating Sidebar plugins together! You must decide wich one to stay.

    2. My plugin requires jQuery 1.7 or later. Your theme loads jQuery 1.6.4 (WP 3.5.1 comes with jQuery 1.8.3)

  15. Bob
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    The theme that I'm using (Photoria) is not working with the plugin. Can you give me instructions to make it compatible to the photoria website. I do not know too much about php programming

    Here is my site

  16. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Bob!
    I checked your site.

    The problem: widgets have no id attribute.

    How to fix.
    You need to find widgets initialization code in functions.php file. The code begins with register_sidebar function (each sidebar have its own init function). Register_sidebar have several parameters, you'll need only before_widget parameter. It will look like following:
    'before_widget' => '<div class="widget">'
    Add an id attrubute:
    'before_widget' => '<div id="%1$s" class="widget">'
    Save. Then try to activate plugin again.

  17. Bob
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is my functions.php;

    [ Moderator Note: Please post code or markup snippets between backticks or use the code button. ]

    <?php
    /**
     * WPZOOM Theme Functions
     *
     * Don't edit this file until you know what you're doing. If you mind to add
     * functions and other hacks please use functions/user/ folder instead and
     * functions/user/functions.php file, those files are intend for that and
     * will never be overwritten in case of a framework update.
     */
    
    /**
     * Paths to WPZOOM Theme Functions
     */
    define("FUNC_INC", get_template_directory() . "/functions");
    
    define("WPZOOM_INC", FUNC_INC . "/wpzoom");
    define("THEME_INC", FUNC_INC . "/theme");
    define("USER_INC", FUNC_INC . "/user");
    
    /** WPZOOM Framework Core */
    require_once WPZOOM_INC . "/init.php";
    
    /** WPZOOM Theme */
    require_once THEME_INC . "/functions.php";
    require_once THEME_INC . "/sidebar.php";
    require_once THEME_INC . "/post-options.php";
    
    /* Theme widgets */
    require_once THEME_INC . "/widgets/featuredposts.php";
    require_once THEME_INC . "/widgets/flickrwidget.php";
    require_once THEME_INC . "/widgets/social.php";
    
    /** User functions */
    require_once USER_INC . "/functions.php";
    
    function search_by_title_only( $search, &$wp_query )
    {
        global $wpdb;
        if ( empty( $search ) )
            return $search; // skip processing - no search term in query
        $q = $wp_query->query_vars;
        $n = ! empty( $q['exact'] ) ? '' : '%';
        $search = '';
        $searchand = '';
        foreach ( (array) $q['search_terms'] as $term ) {
            $term = esc_sql( like_escape( $term ) );
            $search .= "{$searchand}($wpdb->posts.post_title LIKE '{$n}{$term}{$n}')";
            $searchand = ' AND ';
        }
        if ( ! empty( $search ) ) {
            $search = " AND ({$search}) ";
            if ( ! is_user_logged_in() )
                $search .= " AND ($wpdb->posts.post_password = '') ";
        }
        return $search;
    }
    add_filter( 'posts_search', 'search_by_title_only', 500, 2 );

    I dont think what u said has it in there

  18. Bob
    Member
    Posted 1 year ago #

    The post page slowly goes up when I activate the plugin

  19. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Your theme has a more complex structure.
    Look for register_sidebar() function in theme subfolder, file sidebar.php

  20. Bob
    Member
    Posted 1 year ago #

    this is the sidebar.php;

    [ Moderator Note: Please post code or markup snippets between backticks or use the code button. ]

    <?php
    if ( option::get('ad_side_select') == 'on' && option::get('ad_side_pos') == 'Before widgets' ) {
    
    	?><div class="banner">
    
    		<?php if ( option::get('ad_side_code') <> "" ) {
    			echo stripslashes(option::get('ad_side_code'));
    		} else {
    			?><a>"><img src="<?php echo option::get('ad_side_imgpath'); ?>" alt="<?php echo option::get('ad_side_imgalt'); ?>" /></a><?php
    		} ?>
    
    	</div><?php
    
    }
    
    if ( function_exists('dynamic_sidebar') ) dynamic_sidebar('Sidebar');
    
    if ( option::get('ad_side_select') == 'on' && option::get('ad_side_pos') == 'After widgets' ) {
    
    	?><div class="banner">
    
    		<?php if ( option::get('ad_side_code') <> "" ) {
    			echo stripslashes(option::get('ad_side_code'));
    		} else {
    			?><a>"><img src="<?php echo option::get('ad_side_imgpath'); ?>" alt="<?php echo option::get('ad_side_imgalt'); ?>" /></a><?php
    		} ?>
    
    	</div><?php
    
    }
    ?>
    
    <div class="cleaner"> </div>

    I added what you said at the start, so the beginning looked like this;

    <?php
    if ( option::get('ad_side_select') == 'on' && option::get('ad_side_pos') == 'Before widgets' ) {
    
    	?><div id="%1$s" class="banner">

    But nothing happened, it is still having the same problem

  21. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Revert back your changes. They have no sence.

    I have downloaded the latest Photoria version (2.0.2).
    Regitser_sidebar fucntions are located in functions/theme/sidebar.php file.

    You need to make changes only to the first rigister_sidebar function:

    register_sidebar( array(
    	'name' => 'Sidebar',
    	'before_widget' => '<div class="widget">',
    	'after_widget' => '<div class="cleaner">&nbsp;</div></div>',
    	'before_title' => '<h2>',
    	'after_title' => '</h2>',
    ) );

    Edited version:

    register_sidebar( array(
    	'name' => 'Sidebar',
    	'before_widget' => '<div id="%1$s" class="widget">',
    	'after_widget' => '<div class="cleaner">&nbsp;</div></div>',
    	'before_title' => '<h2>',
    	'after_title' => '</h2>',
    ) );
  22. Bob
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you so much!

    I made the changes in my cpanel, and it worked perfectly!

    Thanks again!:)

  23. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You did it! Good work! ;)

  24. seat1980
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am looking for ways to fix but still no fix.
    my site MagazinaOnline

    http://wordpress.org/extend/plugins/q2w3-fixed-widget/

    Pls Help me

  25. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    seat1980!

    Looks like you have problems with footer.php.
    You need to place <?php wp_footer(); ?> call right before </body> tag

  26. seat1980
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Max for the reply!

    work perfectly!

    Thanks again!:)

  27. fshbrsh
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey Max, having issues getting the plugin to work with my site here: http://www.nonage.org/client/cgf/who-we-are/partners/

    Any idea what I could do?

  28. Max Bond
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    fshbrsh!
    Your problem - widgets without id attributes.
    How to fix see FAQ and this thread: http://wordpress.org/support/topic/not-working-hopefully-an-easy-fix

  29. fshbrsh
    Member
    Posted 1 year ago #

    Worked beautifully, thank you for your help!

    Really appreciate your promptness and help

  30. deprito
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello, i have the similiar problem..
    Can you teach me how to fix it?

    My Site

    Thanks :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.