WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Pressgram
[resolved] Publicize (11 posts)

  1. Saidb
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hello,

    As Pressgram doesn't yet allow sharing to Fan pages, I'm using Jetpack Publicize for that.
    I'm having only one issue with your plugin that relates to sharing with Publicize as pressgrams are not supposed to be normal posts:
    - My pressgrams are not shared to my Facebook page if I select a Category in the plugin.
    - If I select NO category in the plugin then my pressgrams are correctly shared with Publicize but at the same time I'm losing all the advantages of your great plugin (post-format, featured image, alignment, etc.)

    I have already activated the option to have pressgrams in home page and in feed but that doesn't help...

    Saïd

    http://wordpress.org/plugins/pressgram/

  2. UaMV
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Saïd, thanks for the report. We were recently made aware of this issue and I have isolated the conflict. A fix is in the works. I'll be sure to post back when the update is available.

  3. Saidb
    Member
    Posted 9 months ago #

    Thanks :)

  4. UaMV
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Version 5.0.3 should fix the conflict with Jetpack Publicize. Let me know if you encounter any issues. Thanks!

  5. Chantal Coolsma
    Member
    Posted 9 months ago #

    This morning I posted a normal blogpost. It was publicized to Twitter and Path, but not to Facebook and Tumblr. Could this be related, since it used to work okay for me with a previous version of the Pressgram plugin.

  6. Saidb
    Member
    Posted 9 months ago #

    @UaMV Thanks a lot for this update.
    Tested it yesterday and it perfectly worked.

  7. Arzoo12
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hi, please solve one issue I'm having trouble with. My category widget on the sidebar shows only one post when I try to open it whereas it has 8-9 post in it. It opens only one post and that too full post not the summary. Please someone help.

  8. UaMV
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    @Chantal, try disabling the Pressgram plugin and publish a normal post to see if it publicizes properly and also see if the issue repeats with the Pressgram plugin reactivated. I'll also run a test and see what I can find. Could be related.

    Oh, also, do your Pressgram (non-normal posts) seem to publicize okay?

  9. UaMV
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    @Arzoo12, would you mind beginning a new thread with your question? I think I may know your issue, but would like others to find it easily if they're searching. Thanks.

  10. Arzoo12
    Member
    Posted 9 months ago #

    Oh, yes my issue have been solved but there's one more thing I'm having trouble with. I think I have registered my site with google analytics and there's a G sign displayed on my site's address but when I'm trying to register on a site which wants to verify google analytics, it says your site have not been registered, can you please check it for me?

  11. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 9 months ago #

    @Arzoo12 - that does not sound like it's related to this plugin. In any case, you need to start a new thread on a new topic - you can do so here:

    http://wordpress.org/support/forum/how-to-and-troubleshooting#postform

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic