WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Prologue Theme broken in WP 2.6 (7 posts)

  1. Boris
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hey there,

    it seems that the Prologue theme doesn't work properly with WP 2.6. I assume it works alright with earlier versions, only just installed it on 2.6. When I try to post something I'm being taken to the login screen. After I entered my details there, I'm being taken back to the frontpage and that repeats itself in a loop. It's on my local server, so can't post a link. Did anyone else have this behaviour?

    Cheers,
    Boris

  2. OperaManiac
    Member
    Posted 5 years ago #

    http://wordpress.org/support/topic/189242

    we are still waiting for an official solution :) a temporary fixed is available here.

  3. Trent Adams
    Member
    Posted 5 years ago #

    I personally just keep up to date with:

    http://svn.automattic.com/wpcom-themes/prologue/

    Trent

  4. Joseph Scott
    Member
    Posted 5 years ago #

    I haven't been able to reproduce problems with a stock 2.6 install.

  5. austinstorm
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'm having this problem as well... I don't have any plugins and haven't modified the theme, but it is an upgrade from 2.5 to 2.6. When you try to submit the post form, it takes you to a "Please log in again." screen.

  6. austinstorm
    Member
    Posted 5 years ago #

    Oh yes, and I've tried the SVN version and get the same error.

  7. OperaManiac
    Member
    Posted 5 years ago #

    compatible with wordpress 2.7?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags