WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Theme My Login
[resolved] Profile Page - Error (14 posts)

  1. wizzytech
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I just upgraded TML to 6.3.4.
    I have one problem - When I click on "edit your profile", it redirects to http://mywebsite.com/your-profile, but the page has "Error 404 - Not Found ". I tried with different user IDs (admin and subscriber), still the same. Other plugins I am using are "WP hide dashboard" and "wordpress admin bar improved". Could someone pls help me fix it.
    It was working fine before this update of TML

    http://wordpress.org/extend/plugins/theme-my-login/

  2. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Visit WP Admin -> TML -> Pages. Is "Profile" there?

  3. bmkdnf
    Member
    Posted 1 year ago #

    On mine "Your Profile" is, and both the url when editing the page and the page it redirects to (stub "your-profile") match, but the 404 error still occurs.

  4. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Yes, "Your Profile", that's right. Try visiting your Permalinks Settings page.

  5. bmkdnf
    Member
    Posted 1 year ago #

    For me, it's just the wordpress.com standard ("Day and name"). Anyway, played around a bit with this. FYI, I'm testing it by opening it from the toolbar (previously called the admin bar).

    1) Changing it to "Post name" worked, and then still worked when it changed it back to "Day and name" or any besides "Default" (?p=#).
    2) "Default" gets the 404 error after the initial update, but after browsing to another page the toolbar link becomes the correct one.

    Basically, after changing permalink settings to anything else then back again appears to "fix" it, but not sure how yet.

  6. owcv
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've got the same error...

  7. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Version 6.3.5 has just been released and should fix this issue.

  8. Samantha
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,
    Installed 6.3.5 and immediately got forwarded to /your-profile 404 page upon activation and will not allow me to go back into the admin. The only way back into admin dashboard was to deleted TML by FTP. Am I missing something? This is the only plugin I am testing with to rule out any conflicts.

  9. eArtboard
    Member
    Posted 1 year ago #

    same error as Samantha...

  10. ryanorear
    Member
    Posted 1 year ago #

    I updated this morning. Now all my multisites with the TML page. Get a 404. Any help?

  11. ryanorear
    Member
    Posted 1 year ago #

    http://www.totalinnovationgroup.com/siemens/

    It is like the Theme my Login page is not there? or the short code is broken on the page?

    Need help ASAP. Clients use these sites for material.

    It was my mistake to update without testing first, but plug-in did say it was compatible with new WordPress.

  12. ryanorear
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just reverted back to 6.2.3. Seems to be the only one that is working for me.

  13. etiennesamson
    Member
    Posted 1 year ago #

    I also encounter the same kind of problem than @ryanorear.
    my login page redirect to a 404 page...

    The login page seems not be found by wordpress.
    Any idea on how to fix it ?

  14. wizzytech
    Member
    Posted 1 year ago #

    The original error for which this thread was created has been resolved. Thank you Jeff.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic