WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WooCommerce - excelling eCommerce
Product Category display not working (7 posts)

  1. Radley521
    Member
    Posted 6 months ago #

    WooCommerce 2.1 update issue.

    Product Category display not working using the following url (http://lolopeakbrewery.com/product-category/schwag/) and this error appears "No products were found matching your selection."

    Any ideas on a resolution

    https://wordpress.org/plugins/woocommerce/

  2. mikejolley
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    WC > Settings > Products > Inventory, uncheck https://dl.dropboxusercontent.com/s/vqiwu09cngo9f4e/2014-02-12%20at%2011.37.png See if it makes a difference.

  3. Radley521
    Member
    Posted 6 months ago #

    My problem still persists...bummer. I really like using the product categories...any other ideas on a possible resolution?

  4. mikejolley
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    3 things;

    1) Update to 2.1.1
    2) Settings > Permalinks > Save
    3) Try re-saving the product in case it's data is somehow incorrect.

  5. Radley521
    Member
    Posted 6 months ago #

    Nope...after all these steps...still not functional

  6. JakeGonzales
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hey guys I'm having the same problem with 2.1.2. I managed to fix some of the categories by changing the slug. I also fixed some by removing the password on products and putting it back on. New products also appear fine in the archive just not old ones.

    I hope that information helps in some way. Still working on the issue myself.

  7. JakeGonzales
    Member
    Posted 6 months ago #

    Back again.

    I tried MikeJolley's recommendations. The permalink refresh and the product resave had no effect but the Out Of Stock visibility option actually allowed one of the product categories to be view when checked (not unchecked). After saving I unchecked it again and the product category stayed visible.

    [Update] I've completely resolved the issue by not having any of my products password protected.

    I am using 'WooCommerce - Password Protect' as well if that is any help with your issue.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic