WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

problems with wordpress in IE (6 posts)

  1. lstadler
    Member
    Posted 8 years ago #

    I wrote a similar thread before but had no answer, now I have even more problems. I upgraded to the latest nightly build (01.19) but it has the same problems. The main problem is that in IE or Maxthon I can't see the scroll bar in the admin field but it works in Firefox. Now I noticed that my new post look ok but the older (before 2.0) post have bigger letters in IE. In Firefox it is allright. here is the previous thread: http://wordpress.org/support/topic/53618

    you can check my blog and see for yourselves: http://stadi.atw.hu (it's in Hungarian)

    I'll try to upload screenshots from the admin sometimes later.

  2. moshu
    Member
    Posted 8 years ago #

    I upgraded to the latest nightly build (01.19)

    Nightlies are for testers who know what they are doing.
    We do not support nightly builds here. Sorry.
    If you are testing builds, post to the testers list or the hackers list.

  3. lstadler
    Member
    Posted 8 years ago #

    Well the original 2.0 has exactly the same problems, I tried the nightly build to see if it was corrected, but it wasn't. I had both problems before upgrading to the nightly build as well.

    I made some screenshots: (the ones from IE were made from Maxthon, but it uses IE and so both have the same problem)

    http://img295.imageshack.us/img295/3615/ffnew6ap.jpg (new post in Firefox)
    http://img297.imageshack.us/img297/3600/ffold9hf.jpg (old post in Firefox)
    http://img297.imageshack.us/img297/6596/ienew8ik.jpg (new post in IE/Maxthon)
    http://img297.imageshack.us/img297/8693/ieold2hl.jpg (old post in IE/Maxthon)
    http://img297.imageshack.us/img297/6294/ffsbthere9yr.jpg (admin/write in Firefox)
    http://img297.imageshack.us/img297/2185/iesbmissing1nh.jpg (admin/write in IE/Maxthon)

  4. niziol
    Member
    Posted 8 years ago #

    Though I don't use IE as I don't much care for the little treats it can bring along, 2.0 admin looks fine in the real IE. I'm hardly an expert, but I would guess that it's something to do with that ad pane you have at the top of the browser. I've never heard of this Maxthon thing, but just because it apparently uses or is based on the IE engine, doesn't mean that it hasn't been tinkered with.

    One can't assume that just because this Maxthon thing has this issue that IE does as well. Perhaps you should try it with the real IE if you must, though I don't why you'd worry about using IE when you have firefox.

    Cheers,
    Michael.

  5. lstadler
    Member
    Posted 8 years ago #

    I also tryed it in the the real IE and I had/have the same problem.

    Well and Maxthon is the only thing that keeps me from using Firefox. It's really great and I still can't do the same things with Firefox even with lots os extensoins installed. I encourage everyone just to try it once.

  6. trevorginn
    Member
    Posted 8 years ago #

    My blog http://www.trevorginn.com looks garbled in IE but is fine in fire fox. Not being an HTML expert I am a bit baffled - any ideas?

    Trevor

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic