WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Problems with theme propulsion (10 posts)

  1. magnail
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi all.

    I bought a website with my new Company, and now I have big problems. At first I couldn't access the wp-panel, I can now, but as soon as I lauched my theme (propulsion) this message came up:

    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /customers/0/b/d/magnail.dk/httpd.www/newsite/wp-content/themes/propulsion/config-woocommerce/config.php on line 485 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/b/d/magnail.dk/httpd.www/newsite/wp-content/themes/propulsion/config-woocommerce/admin-options.php:485) in /customers/0/b/d/magnail.dk/httpd.www/newsite/wp-content/themes/propulsion/framework/php/function-set-avia-backend.php on line 482

    I was able to aces my site though so tried activating plugins, now the message on the top of my site says:

    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /customers/0/b/d/magnail.dk/httpd.www/newsite/wp-content/themes/propulsion/config-woocommerce/config.php on line 485 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/b/d/magnail.dk/httpd.www/newsite/wp-content/themes/propulsion/config-woocommerce/admin-options.php:485) in /customers/0/b/d/magnail.dk/httpd.www/newsite/wp-content/plugins/woocommerce/classes/class-wc-session-handler.php on line 63 Notice: Undefined property: WP_Query::$post in /customers/0/b/d/magnail.dk/httpd.www/newsite/wp-includes/query.php on line 3034 Notice: Trying to get property of non-object in /customers/0/b/d/magnail.dk/httpd.www/newsite/wp-includes/query.php on line 3402 Notice: Trying to get property of non-object in /customers/0/b/d/magnail.dk/httpd.www/newsite/wp-includes/query.php on line 3404 Notice: Trying to get property of non-object in /customers/0/b/d/magnail.dk/httpd.www/newsite/wp-includes/query.php on line 3406

    I simply don't know how to solve this, and the person I bought it from paid a heck of a lot of Money for this guy to make it, and now he is nowhere to be contated (well he got his Money and ran)

    Is there anybody WHO can help. My site name is http://www.magnail.dk and to my shop if needed (as it is not launched yet) http://www.magnail.dk/butik

    I am litterally feeling soooo stupid, but I sincerely hope someone will take the time to help me.

    By the way the if the theme is a paid for theme, I wasn't the one buying it (remember the lost computerguy), so don't know how to update.

    Thanks in advance for any Little help...

    Karen

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    Looks like the issue in in your theme. You need to find where it came from. That should be possible via the theme's details in Appearance -> Themes.

  3. magnail
    Member
    Posted 6 months ago #

    Thank you.

    I think i found the author. Somebody suggested that I should update the theme, but I don't know how? I know nothing abouth how this Works, normally doing websites (only done to or three) I just write them in codes, so nothing fancy, which unfortunately means I really suck at finding flaws in wordpress...

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    Where was the theme downloaded from?

  5. magnail
    Member
    Posted 6 months ago #

    I don't know as the guy who set the website up isn't anywhere to be found. I tried to buy the theme again as I suspect the guy used one that was not paid for.

    Right now it says installation failed, but I now have acces to the support site from the author, so that might help me :)

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    I tried to buy the theme again

    Where from?

  7. magnail
    Member
    Posted 6 months ago #

    From themeforest.net :)

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 6 months ago #

    If you follow the theme author's link on that themeforest page, you should see a link for the support forum for the theme. Try posting in there.

  9. magnail
    Member
    Posted 6 months ago #

    Thank you :)

  10. magnail
    Member
    Posted 6 months ago #

    Ok so it it's NOT the theme, I have tried changing to default theme, and same thing is happening :(

    When I activate the woocommerce plugin, acces to the site disapears, it is just a blank page :(

    I tried my webserverhost support late last night (I use one.com) and wow a bad service, she asked if I coud turn on php error and then stopped hatting and eventually just logged off without ever writing Again, so no help from that end :(

    Now I have updated WordPress, Updateded woocommerce and updated my theme, and no access still when wc is activated?

    Any ideas please, I will be so greteful as I am really stuck here :(

Reply

You must log in to post.

About this Topic