WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Problems with Sidewide Tags Pages Plugin (6 posts)

  1. SirLouen
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm having serious difficulties with Sidewide Tags pluging since I cannot make it work.

    I have this site:

    http://10000horas.com as main site

    And this as secondary site:

    http://10000horas.com/asterisk

    Thing is I've put both sites as Public.

    The SW settings are:
    Tags Blog: Enabled
    Checked Post to main blog
    Max Posts: 5000
    Include Pages: Enabled
    Privacy: Tags pages can be indexed by search engines.
    Post Meta : *nothing here*

    I've tried to post something on the Secondary blog
    http://10000horas.com/asterisk

    But doesn't appear on the main blog.

    I've also tried, to create the Tags blog, to see if it posts the new posts of the secondary blog onto this Tags blog but nothing ocurrs

    http://10000horas.com/tags

    What can I be doing wrong?

    Regards

  2. The SW settings are:
    Tags Blog: Enabled
    Checked Post to main blog
    Max Posts: 5000

    If you've checke d"post to main blog", and new posts written in any of the public sub-blogs will show up on the main site. NOT the tags blog (cuz you just told it not to).

    It will not go back and gather posts.

    If your server time is off, it might take a bit for the post to show up.

  3. SirLouen
    Member
    Posted 4 years ago #

  4. Look in the backend of the main site. Any posts there, maybe on draft?

  5. SirLouen
    Member
    Posted 4 years ago #

    Nothing... nor in drafts or anywhere... posts are lost? But still appear on secondary blog, but not on main blog as said on the SWT options... 0 ideas on what to do to resolve this issue

  6. Well, it works for me.

    I tested in a local install that was upgraded to 3.0, and I tested sending to the tags blog and sending to the main blog (site). Both worked.

    So, it's not the plugin or WP.

    I have seen the server time affect this. If it's set to one thing and your WP is set to another, that can cause a delay.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic