WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Problems with Post Editor after upgrading to 2.8.x (5 posts)

  1. br4un3r
    Member
    Posted 5 years ago #

    I upgraded to 2.8 about a week after it was released, and I've had problems with the visual editor window ever since. If I switch to HTML view, I'm able to work with the post in that way. However, I'm much more of a "visual" type person so this isn't working for me.

    My symptoms:
    - The text does't show up. If I do a ctrl-a, it selects all of the text that I've entered, so it's as if the editor window properties have been changed to show WHITE text.
    - The toolbars are gone. I can work with media, but I can't insert a page break, modify the alignment of the text, etc. All of those buttons are missing. They are perfectly visible on the HTML tab, though.

    Has anyone else seen this? Any ideas on what happened? I upgraded to 2.8.1 today, and the problem still exists...

  2. ace3
    Member
    Posted 5 years ago #

    i have this problem too after upgrading from 2.8 to 2.8.1.

    the ajax on dashboard don't work.

  3. adamh
    Member
    Posted 5 years ago #

    There are quite a few similar topics here, some resolved:

    http://wordpress.org/search/post+editor+white+text?forums=1

  4. emj
    Member
    Posted 5 years ago #

    This happened to me too - it was a plugin thing.

    I resolved by disabling all plugins (which fixed the problem) then re-enabling one by one until i found the culprit. which turned out to be TinyMCE Advanced.

  5. br4un3r
    Member
    Posted 5 years ago #

    I don't know WHAT the problem was, but I pulled up the editor this morning and it's working fine. I didn't disable any plugins or anything else. It just is working now.

    Hmmm.... Buggy code? Is it going to break again? I sure hope not... ;)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic