WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Problems with permalinks (4 posts)

  1. Chewxy
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hello, I've recently upgraded to WP 1.5.2, and I have a problem with permalinks and contents.

    The problem is, when I click the permalink on me blog, it goes nowhere. Same goes with comments. Click on Comments and the blog goes nowhere. It stays at the main page. I can't view any of the contents in my blog (that is, without going through the admin cp)

    I was tweaking my blog just now, and so, I thought it might be a theme-based problem, but apparently not, as I've switched themes to check if it's a problem.

    What I've done :

    • Switch themes
    • Turned off all the plugins
    • Removed all added stuff around my blog
    • re-uploaded the theme I'm using

    I'm sure that I did not touch any of the options that I'm already pleased with. My blog was working fine before my tweaking. If it's my tweak problem, where did I go wrong?

    Any solutions?
    my blog is here : http://blog.chewxy.com (don't worry too much about the contents. They're crappy)

  2. It reloads the page here, but it just displays the same thing. Really odd. Does it occur on the default WordPress theme as well?

    And at first I thought it was due to server config of like getting variables outta the URL, but the feed links still work:

    http://blog.chewxy.com/index.php?feed=rss

    So...

  3. Chewxy
    Member
    Posted 8 years ago #

    yep. Even with default WP themes (both WP Classic and WP Default), the permalinks don't work

  4. Chewxy
    Member
    Posted 8 years ago #

    Ah.. I resolved it. I reinstalled my wordpress...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.