WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Problems with my blog (12 posts)

  1. nero
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hi everybody,
    After I set up my new WP blog everything work fine but since yesterday the pages don't work anymore - does anybody have any suggestions? When you click on the buttons they don't load the pages - I've got no fucking idea!
    I also tried to set up a shoutbox in a page but I don't know how to - want to have something like a guestbook/shoutbox!

    THX

  2. skippy
    Member
    Posted 8 years ago #

    You're dealing with two separate problems. Have you searched for shoutbox / guestbook information? Several plugins should exist for this, and I'm sure the forums contain discussions relevant to your need.

    Have you made any changes to your blog between when the pages worked, and when they stopped working? Any changes at all?

    A link to your blog would also be helpful.

  3. nero
    Member
    Posted 8 years ago #

    http://www.tobias-spillmann.com - I tried out several settings but don't know exactly where/what I changed - but I didn't change the .php or .css files - just played around in the admin panel.

    THX

  4. skippy
    Member
    Posted 8 years ago #

    You'll need to start from a known, good state. If you don't know what you've changed, we won't be able to help you undo those changes.

    Deactivate all plugins, first. Then see if things work please.

  5. Kafkaesqui

    Posted 8 years ago #

    The problem appears to be how your hosting is set up. tobias-spillmann.com is just a HTML frames page loading myparanoid.de/wordpress.

    And now I get a 404 on the tobias-spillman address...

    Ok, it looks like you're moving things...

  6. nero
    Member
    Posted 8 years ago #

    Yupp I deleted the whole blog and set it up again - now everthing works fine again - thanks anyway!

    But I still haven't found a solution for including a shoutbox/guestbook into a page ;)

    ________
    EDIT: fucking wordpress - now it doesn't work once again - I just edited a page (added some text).

  7. Kafkaesqui

    Posted 8 years ago #

    It has nothing to do with WordPress.

    This doesn't work:
    http://www.tobias-spillmann.com/?p=3

    This works just fine:
    http://www.myparanoid.de/wordpress/?p=3

  8. skippy
    Member
    Posted 8 years ago #

    Kafkaeqsi is correct.

    This does not work:
    http://www.tobias-spillmann.com/?page_id=5

    But this does work:
    http://www.myparanoid.de/wordpress/?page_id=5

    The fault is not with WordPress, but with the frame your domain is using.

  9. nero
    Member
    Posted 8 years ago #

    Ok - Thanks! How can I fix this problem?

  10. Kafkaesqui

    Posted 8 years ago #

    Your host needs to point tobias-spillmann.com at your setup (that is, what is presently under myparanoid.de), instead of the pseudo-redirect currently being handled through the frames page.

  11. nero
    Member
    Posted 8 years ago #

    Do you mean forwarding with METATAGs?

  12. Kafkaesqui

    Posted 8 years ago #

    No, hosting providers (typically) have far more at their disposal. In technical terms, they would (again, typically) modify the DNS record handling the lookup for your domain, to point it at the *correct* resource.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.