WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Spun
Problems with Gallery and Picture posts (4 posts)

  1. MiLS-art
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi everyone,

    I am sorry if this has already been sent and resolved. Here is my issue :

    When I post a picture, the featured image shows up inside the post and doesn't look good at all. How do I get rid of it ? (example : http://www.mils-art.com/?p=54 or http://www.mils-art.com/?p=50)

    Also, when I post a gallery :

    1) Sometimes all pictures do not get put into circles (like this : http://www.mils-art.com/?p=59). I do not know why..
    2) When it did work (still don't know why..), the pictures appeard in circles AND in their original form underneath. I had to go back and edit the post and take all the pictures out for them to look like this : http://www.mils-art.com/?p=61). So I can't edit it anymore as the post in itself is now empty. I am doing something frightfully wrong.

    I tried a new post on the same basis as that last ones, using almost the same pictures, this is what I got : http://www.mils-art.com/?p=99

    Hmm.. I am starting to understand that the pictures that appear in circles are the one that I have not yet posted in another gallery. Those that I have already posted show up underneath. Why ? How to I get rid of the Gallery cache ? I am confused.

    Thanks for any help you might bring

  2. MiLS-art
    Member
    Posted 10 months ago #

    Nobody to help me ?

    For my first issue, I have tried a few things. People have said to change some code in single.php but the code they tell me to delete is not there. I have tried 2 or 3 changes to the CSS like :

    .wp-post image,
    .postimage{
       background: none; display:none;
    }

    Still shows up.

    For the other stuff, no help yet..

  3. Caroline Moore
    Member
    Theme Author

    Posted 10 months ago #

    All the links in your original post are broken for me, which makes it hard to see what the problem is.

  4. MiLS-art
    Member
    Posted 10 months ago #

    Yes sorry, I solved most of the problems.

    To get rid of the feature image on, I added this to my CSS manager

    .single-post-thumbnail img {
    		display: none;
    	}

    For the rest, if I post a gallery, they get put into squares. If I just post images in a "gallery post", they come up in circles unless I take media that was uploaded earlier on. This is really weird to say the least, but other than that, I really love your theme Caroline, thank you very much

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic