WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Problems Using My Site Today - Errors, Very Slow - What's Wrong? (11 posts)

  1. mymerrymessylife
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello, I am having all kinds of trouble with WordPress today, and several other friends on WordPress are, too. Is there some kind of overall problem? I keep getting the errors"Site is Down" and "Error Establishing the Database. And when using my Dashboard, it is EXTREMELY painfully slow and I can't see any posts in preview mode. Also, now some of my template images are not appearing. Something is definitely wrong! Have I been hacked or is it WordPress?

    http://mymerrymessylife.com

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

  3. mymerrymessylife
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you so much for your help. Does this mean my site was hacked? Should I change my passwords?

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    I think it would be safest to assume that your site has been hacked, yes.

  5. Pubbal
    Member
    Posted 1 year ago #

    My website Pubbal.com will not load ... ?? Check it out and let me know what you think could be the problem and how to fix it asap... lots of posts on site, seems clogged.

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    @Pubbal: It is impolite to interrupt another poster's ongoing thread with a question of your own and it causes significant problems for the forum's volunteers. Please post your own topic.

  7. mymerrymessylife
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ah, it turns out that Bluehost moved my site this morning to a new server and it is still propagating. It was loading very slowly before, so maybe that's why McAfee blacklisted me. They are the only ones who have me as blacklisted - I'm not that way on Google or Norton Antivirus and that scan says I have no malware.

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Well, that's a new one. I've never seen a site being shown as blacklisted becuase it was being moved. Wait until the move is completed and then re-scan the site.

  9. mymerrymessylife
    Member
    Posted 1 year ago #

    Okay, so my website has all propagated now after moving to the new server, but many of my template images are not showing up. This happened when I originally went to WordPress from Blogger and I had to change one line of code in the .htaccess file. I just checked and the htaccess file on the server is exactly the same as the original one I uploaded, however, a new one has been added that I did not put there - .htaccess.ORIG.1. Do you think this could be the hacked file and why I'm blacklisted? Should I delete it?

  10. mymerrymessylife
    Member
    Posted 1 year ago #

    And I've found that ALL the images that start with my temporary domain - 74.220.219.53/~mymerrym - are broken and there are tons of those. I used that domain when I first was building my WordPress site before I moved my blog over from Blogger. Is there a way to find and replace this "74.220.219.53/~mymerrym" with "mymerrymessylife"? That would fix all the broken images.

  11. mymerrymessylife
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just having a convo with myself here - for anyone else who needs to do a sitewide search and replace function - this plugin worked great for me and now all my images are no longer broken! http://wordpress.org/extend/plugins/search-and-replace

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic