WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Problems uploading photos from Media (12 posts)

  1. Isabel F
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having problems uploading new images using Media or cyclone slider 2.
    I tried all of thesolutions indicated in other threads.
    I tested my media and cyclone slider 2 on http://www.dewebstek.be/koenroete/fotogalerij-6/ and everything works fine.
    But on http://www.koenroete.be/fotogalerij/ I cannot upload files, not though Media nor through Cyclone slider... since I accepted an update...
    What can I do? Thanks

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    And please indicate which version of WordPress you are using.

  3. Isabel F
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've tried all of this. Nothing helps. My WP version is 3.5.1

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    You are not using 2012 and you are still using a number of plugins.

  5. Isabel F
    Member
    Posted 1 year ago #

    What do you mean?
    I de-installed cyclone-slider2 and nothing worked, so I installed it again.
    What do you mean by 2012?

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    You are not using the default 2012 theme and you still have multiple active plugins.

  7. Isabel F
    Member
    Posted 1 year ago #

    I de-activated cyclone slider 2, that is the only plugin I use. But this didn't help.
    I created my own theme. But I've tried twenty twelve, without result.
    But I've installed this on two different hostings and on one I have no problems, on the other I have this problem, after agreeing the update.
    Thanks.

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Try adding define('SCRIPT_DEBUG', true);to the bottom of your wp-config.php file (just before the require_once line).

  9. Isabel F
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've tried this, but it doesn't help.

  10. Isabel F
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've tried just everythng, I made a new database, I deleted all the files from the server and uploaded a new download of WP. Nothing helps.Even when I put some pictures in the file I created: wp-content/uploads/2013/02, they are nog visible in the media library.
    Please help, because the person for who I made this site, is really disappointed...

  11. Isabel F
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've tried now to install version3.5 but the same issue appears...

  12. Isabel F
    Member
    Posted 1 year ago #

    I put the php.ini in de directory wp-admin and now uploading photos is possible. The problem now is that the prev/next buttons aren't visible!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.