WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

All-in-one WPML Crowdfunding Campaigns
[resolved] Problems in Fundify Theme (7 posts)

  1. AngeloC
    Member
    Posted 5 months ago #

    Dear Eric,

    first of all let me thank you for this great initiave and your effort, very necessary to have Cf effectively working in a multiLanguage environment.

    I tried your plugin on Fundify theme but it has some problems.

    For the already translated campaign it doesn’t work: different updatings in different languages.

    I thought that maybe the new plugin had to create some labels/variables when a Campaign is translated, then I did a translation for a new campaign but it caused to show a unique pledge of value 1.000.000.000 $ in the translated side!

    Thanks, Angelo

    http://wordpress.org/plugins/all-in-one-wpml-crowdfunding-campaigns/

  2. ericdaams
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Hi Angelo,

    Thanks for the feedback. Couple questions:

    * Which version of Appthemer Crowdfunding are you running?
    * Are you using v1.0.1 of this plugin? I had a bug in the original version that needed to be fixed.

    Could you also send me a link to your site?

    Cheers,
    Eric

  3. AngeloC
    Member
    Posted 5 months ago #

    Appthemer CF 1.7.3 + last version from here https://github.com/Astoundify/crowdfunding/archive/develop.zip to fix a bug in assigning role to a new registrated user.

    Sorry ... 1.0.1! (now it's disabled, if you need I can re-activate for a while)

    http://www.alacreottengo.it/CF

    Thanks, Angelo

  4. ericdaams
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Hi Angelo,

    This sounds like a Fundify-specific issue then. Would you mind sending me an email via our website (http://164a.com/) with details to be able to log into your WordPress dashboard, so I can see why this might not be working?

    Cheers,
    Eric

  5. ericdaams
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Hi Angelo,

    After another user reported an issue, I have investigated and discovered a bug, which is fixed in version 1.0.2. Could you let me know if that has resolved the issue for you?

    Cheers,
    Eric

  6. AngeloC
    Member
    Posted 4 months ago #

    Great Eric,

    after first tests it seems working perfectly.

    Thanks really a lot!

    Angelo

  7. ericdaams
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Excellent, glad I was able to fix your issue!

    Cheers,
    Eric

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags