WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Adminimize
problems hiding Admin Bar in WordPress 3.6 (9 posts)

  1. pgaule
    Member
    Posted 11 months ago #

    The option to hide the admin bar is not working in WordPress 3.6. Under "Global options", I have deactivated the Admin Bar for all users. When I save the changes, I still see the raw HTML links at the top of the page in wp-admin. It's showing all the links from the admin bar, without any CSS formatting, like so:

    About WordPress
    WordPress.org
    Documentation
    Support Forums
    Feedback
    SilverStone Asset Management
    Visit Site
    11 Plugin Update
    0
    New
    Post
    Media
    Link
    Page
    User

    Howdy, admin
    admin
    Edit My Profile
    Log Out

    http://wordpress.org/plugins/adminimize/

  2. Meginoz
    Member
    Posted 11 months ago #

    Same issue here. For now I'm just using the Admin Bar Remover plugin, which it leasts gets rid of the Admin Bar on the front end.

  3. joed86
    Member
    Posted 11 months ago #

    Same exact issue. it takes up nearly 3/4 of a page....

  4. pgaule
    Member
    Posted 11 months ago #

    Until the plugin author issues a fix, I've gotten around this by hiding every element in the "admin bar (beta)" section. That seems to hide it well enough.

  5. joed86
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi Pguale...

    What do you mean by hiding every element in the admin bar beta section?

    I apologize, but I'm kind of a novice at these things but would like to try and implement a fix.

    Thank you kindly.

  6. pgaule
    Member
    Posted 11 months ago #

    If you go into Settings>Adminimze, there is a section for "Admin Bar Options - Beta". If you want to hide the admin bar completely, you can check the deactivate box for every option for Administrator, Editor, Author, Contributor, etc. That gets rid of the remaining admin bar.

    It still shows up on the Adminimize page, but if you click off that, it's now hidden.

  7. joed86
    Member
    Posted 10 months ago #

    Thank you, mate!

  8. raonip
    Member
    Posted 9 months ago #

    hi, same problem here!!

    Its there a fix from developer???

    Thanks

  9. esmi
    Forum Moderator
    Posted 9 months ago #

    As per the Forum Welcome, please post your own topic.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.