WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

HMS Testimonials
[resolved] problems galore when debug is enabled (6 posts)

  1. babrees
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi. Thanks for this plugin. I have been using it with no problems and it's great!

    However, I have just had to enable WP debug and it refuses to work with that enabled. It is showing mainly deprecated code, but the widget shows Undefined Index. None of the testimonials will show.

    You can see the errors here... http://123photographs.co.uk/testimonials/

    Running on WP 3.6 and HMS Testimonials 2.1.3

    http://wordpress.org/plugins/hms-testimonials/

  2. Jeff K
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi babrees,

    I will get right on that.

  3. Jeff K
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hey babrees,

    I just pushed an update to fix those notices. It is v 2.1.4.

  4. babrees
    Member
    Posted 11 months ago #

    WOW! Thanks so much!!

    There is just one more error still showing within the widget on the sidebar: Notice: Uninitialized string offset: 52 in /home/photo123/public_html/wp-content/plugins/hms-testimonials/widgets.php on line 537

    Cheers!

  5. Jeff K
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Ha thanks. That is a periodic bug when generating a random string for the rotator. It won't happen everytime the page loads.

    That being said. I present to you v2.1.5 that fixes this bug.

    Thanks for the reports!
    Jeff

  6. babrees
    Member
    Posted 11 months ago #

    BRILL! Thank you!

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic