WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Problems after upgrading (3 posts)

  1. edwinkort
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've just upgraded to WP 3.5 from 3.4.2 and have the following issues:
    -When editing a post, the visual tab doesn't go anywhere, it's there, I can click it, but it doesn't load any changes.

    -I can click "Add Media", it'll pop the media manager can upload a file, it'll show up correctly, but when I click "Insert Into Post" nothing happens, but it returns me to the line in the post where I was editing, but no code.

    -If I click "Media" and enter the media manager, and then click "View", it'll launch a page but the image won't be there. If I copy target URL and paste it into the browser it'll show up

    -There's no tool box at the top of the edit post area. Usually there's a variety of tools (at least there was previously), was this lost in the new version or is this also broken from my installation?

    Troubleshooting steps I've taken:
    -Disable *all* plugins, didn't show any improvement so I re-enabled them.
    -Install and test Twenty Eleven or Twenty Twelve, also disabled plugins, no improvements.

    At the moment I'm trying to reinstall from fresh download.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

  3. edwinkort
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, I've followed that post.

    in the end I removed everything, and started fresh.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic