WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Problem with user.php (6 posts)

  1. Anonymous
    Unregistered
    Posted 10 years ago #

    i reproduced the same problem on both my IE6 and Firefox. later, i checked the cvs diff and then deleted the added three lines of [em]check_admin_referer[/em], the page of users appears and works fine. does it have something to do with the newly added line of codes? (by the way, i did copy the new files into corresponding directories and use [em]upgrade.php[/em] to upgrade the site. i hope i am following the right procedure after downloading the newest cvs files.)

  2. Ryan Boren
    WordPress Dev
    Posted 10 years ago #

    Fixed.

  3. Anonymous
    Unregistered
    Posted 10 years ago #

    do i need to re-download the users.php file again from the cvs repository to fix the bug?

  4. Ryan Boren
    WordPress Dev
    Posted 10 years ago #

    Yes. Anonymous CVS takes up to four hours to update, so you might have to wait a bit.

  5. Anonymous
    Unregistered
    Posted 10 years ago #

    thank you a lot. in fact, this is the first time i dare enough to have a try on cvs, though i have some touch with open source for some time. desptie my previous happy experience with the open source community, i am definitely amazed by the responsive speed of cvs developers. i am glad to have WP as my first try on cvs. you guys are fabulous. thank you again.

  6. randybrown
    Member
    Posted 10 years ago #

    Thanks, rboren.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.