WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Awesome Filterable Portfolio
[resolved] Problem with uploading imgs (8 posts)

  1. xoj
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi,
    the upload links for the thumbnail and main images do not seem to work

    http://wordpress.org/plugins/awesome-filterable-portfolio/

  2. Tonioverzeworld
    Member
    Posted 6 months ago #

    for me doesn't work too

  3. AndreOuellette
    Member
    Posted 6 months ago #

    Doesn't work too. WP version 3.6.1

  4. BriniA
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    I have tested it on WP 3.6.1 and it works, please check if you have any plugin or theme that runs JS in the WP backend, that could cause that kind of issues with the image upload.

  5. xondra
    Member
    Posted 2 months ago #

    So basically this author's reply for any issue is "I tested it on WP and it works fine for me so I won't bother to check other people's issues"

    I loved the plugin until it decided to crash on the new WP version (3.8.1). I've been screaming around ever since because I really want to use it, but NOONE answers and it's getting the worst out of me.

    I'd really appreciate it if the author decided to check for bugs in his code instead of placing all the blame on other people. This is like the third thread where I see such behavior.

  6. Rtendo
    Member
    Posted 2 months ago #

    Hi,

    I have the same problem, I use WordPress 3.8.1 and it is not possible to upload images :

    - the upload image box does not work, nothing happens when I click on it
    - when I write manually the adress of the image, the save is ok but nothing happens after
    - when I drag an image from the media page to the link, it works a bit better : it appears in the vignette of the admin panel but not on the website

    The plugin seems very nice and I would be very happy to use it,

    Best,

    E

  7. guppygraphics
    Member
    Posted 1 month ago #

    I am also having this issue... Any ideas?

  8. darkan9el
    Member
    Posted 4 weeks ago #

    Fail for me on 3.8.1 click on add to post and window goes blank, I can add url's in manually but image link shows as broken.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.