WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

problem with thumbnails (7 posts)

  1. yesbra.8@gmail.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    my blog was running normaly till yesterday, thumbnails do not work now and the name of the picture appears instead of the image.
    for the old posts , it's OK. but the new ones , thumbnails are not working any more.
    your suggestions , please ?

  2. Rev. Voodoo
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    please provide a link to the site so we may investigate what is going on in the source code....

  3. yesbra.8@gmail.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    this is my link
    http://www.weirdsc.coiam using a non-english version

  4. yesbra.8@gmail.com
    Member
    Posted 1 year ago #

  5. Rev. Voodoo
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Did you change anything at all prior to the issu presenting itself?

    PLugins? Theme changes? etc.

    It looks like something is failing with the uploads. The image names don't have the size parameters attached, instead we are getting a -1 attached to the image names...

  6. yesbra.8@gmail.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    no , i do not think i have changed something becuase i can't upload any thing (either a theme or a plugin)currently (another problem). it was working but suddenly , the error appeared

  7. Rev. Voodoo
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you tried deactivating all plugins momentarily to test uploading?

    Something is getting in the way, plugins are often the likely culprit. It's strange to have one flake out without making any changes, but not unheard of.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic