WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Wordfence Security
[resolved] problem with the wordfence forums (10 posts)

  1. Ovidiu
    Member
    Posted 1 year ago #

    @Mark:

    I have emailed you a few days ago via your contact forms and again today but got no response so far.

    I am having problems using your forums, my posts never appear!

    Username: ovidiu
    Email: ovidiu@pacura.ru

    Thanks for looking into this issue.
    Ovidiu

    BTW. the problem I am emailing you about is described in this thread but your solution doesn't help me solve the very same problem: https://www.wordfence.com/forums/topic/wordfence-api-error-key-already-used/

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordfence/

  2. Wordfence
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Ovidiu,

    I replied yesterday and we're chatting via email, so just wanted to update this issue.

    Thanks,

    Mark.

  3. Ovidiu
    Member
    Posted 1 year ago #

    perfect!

    lets close this thread but please double check: my replies aren't showing in your forums again :-(

  4. Ovidiu
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry to bug you again Mark but my comments on your forums are still not showing.

    I tried all that was suggested but it doesn't help. I even tried disabling wordfence with the option set to remove all settings when deactivating.

    here is the problematic site:
    zice.ro Thu 08th Nov, 2012 Thu 08th Nov, 2012 18

    site: zice.ro 18 scans so far, last successful one on the 8th of Nov.

    seems a multisite problem, all other sites work just fine.

  5. Ovidiu
    Member
    Posted 1 year ago #

    @Mark: the latest update with the multisite fix seems to work!
    Problem solved for me!

    Now if you could please just look into why my posts don't show in your forums I'd be really grateful.

  6. Wordfence
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Fixed. I've disabled Akismet and am testing reCAPTCHA which should solve the problem for you.

  7. Ovidiu
    Member
    Posted 1 year ago #

    works now, thanks!

  8. Ovidiu
    Member
    Posted 1 year ago #

    And again my newly created thread disappeared from your forums, do you mind investigating again please?

  9. Wordfence
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Ovidiu,

    My apologies for this. I disabled scan filtering a while ago to solve this issue, but we got hit hard by spammers so I had to reenable it. I'm using Akismet which I guess doesn't like you for some reason. Sorry about that.

    Can you give me more information e.g. which country are you based in and which ISP you're using? You can email me at mark at wordfence dot com.

    Regards,

    Mark.

  10. Ovidiu
    Member
    Posted 1 year ago #

    thanks, email is on the way.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.