WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Problem with symbols !!! (3 posts)

  1. visakov
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,
    I am building a website with wordpress.org
    Because of the specifics of the content there is a lot of symbols like "è". Insert is not a problem, but the prolem comes after click on "Update" - the symbol turns to "?" (exmp: Bèlla, becomes B?lla). There is a solution in case there is only one symbol in the content of the post or page - you have to go to HTML tab and insert symbol with its HTML code &engrave;.
    Unfortunately if you have to insert another symbol like this one and you do the same steps , the first changed one again turns to "?".

    Does anyone has an idea how to deal with this problem, because for me it is a very big problem ... i have a lot of symbols in the content!

    Thank you in advance!

  2. Nikki Blight
    Member
    Posted 2 years ago #

    You could try using CKEditor instead of the WordPress default editor. I believe it can be set to auto-convert special characters.

    http://wordpress.org/extend/plugins/ckeditor-for-wordpress/

  3. Anand Rathor
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using wordpress from last 6 months but 2 days ago when i opened my website which is http://www.truthnlie.com/ there is a lots of symbol like ���. It is showing in my everypost i dont know how to fix this. Can anybody please help me out of this..i am waiting for expert advise...Thanks in advance.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.