WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Contact Form 7
Problem with slider/font page (9 posts)

  1. lizbeck
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi!

    I love love love this contact form :) But, I'm having an issue. If I activate the plugin it messes with the front page slider on my front page. It makes my slider fragment and the pictures wind up in various places on the front page.

    Does anyone have suggestions on how to make your contact form work? I can't remove the slider, since it's a critical part of my website. The url is: http://lizbeckdesigns.com

    Thank you all in advance for all your help!

  2. RJGonzalez
    Member
    Posted 2 years ago #

    can you activate to see the bug?

  3. lizbeck
    Member
    Posted 2 years ago #

    activated! thanks :)

  4. RJGonzalez
    Member
    Posted 2 years ago #

    Try this two, they work well together.

    Contact Form 7
    Content Slide Plugin

    The problem might be in the code, try putting the plugin code within div brackets `<div>code here</div>

  5. RJGonzalez
    Member
    Posted 2 years ago #

    You now how to do it right?

  6. RJGonzalez
    Member
    Posted 2 years ago #

    Well just in case, this code should be within your theme folder index.php or page.php you can edit the files via ftp or in the admin console at you wordpress go to: appearance >> edit >> look for files on the right >> click to edit and look for the code within the file editor.

  7. lizbeck
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'll give your suggestions a try :) I'll let you know how it goes.

    Thanks so much!

  8. lizbeck
    Member
    Posted 2 years ago #

    hmn...your <div> suggestion didn't work, unfortunately. I couldn't try your slider suggestion because the slider in my theme was custom built to perform certain actions, and I don't want to mess things up.

    Any other thoughts?

    Thanks for all your help!

  9. RJGonzalez
    Member
    Posted 2 years ago #

    The div should have work because you are separating it from anything around, you must have an unclosed tag somewhere in the code. is the only thing i can think of. If the slider was custom build then you need to get hold of whoever build it. That should be on there guarantee of good performance so no charge should be accommodated to fix the issue.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic