WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-Appbox
[resolved] Problem with simple and screenshot (9 posts)

  1. mdidesign
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hello,

    there seem to be a problem with the simple and screenshot mode. I am linking to an app with this shortcode:

    [appbox appstore screenshots 310633997]

    But on the website (even after cleaning the cache and so on) the simple version of the box appears, not the one with screenshots. And yes, this app has screenshots ;-) On other pages with an app the screenshot works... I donĀ“t know what is wrong there?

    Have you changed the shortcode or so?

    http://wordpress.org/plugins/wp-appbox/

  2. mdidesign
    Member
    Posted 11 months ago #

    BTW: Have you changed the whole CSS-classes and so on? None of my css-styles work anymore, everything seems to be renamed :-/

  3. Marcelismus
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Screenshots works for me with same shortcode - no, noting changed here: https://www.monosnap.com/image/HRRe8LDWfi73d3zbkZkpYHkiL

    With version 2 I have the templates and the css changed so that it is easier to adapt them to your own theme. But two, three weeks ago already. ;)

  4. mdidesign
    Member
    Posted 11 months ago #

    I updated yesterday and not 2 or 3 weeks ago. And as I said: The app that I described is just shown in simple layout, not the screenshot-layout. And I do not know why. The shortcode is correct. Before the update it worked fine.

  5. Marcelismus
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    I couldn't reproduce this error with exact the shortcode you wrote. Works fine for all others. :-/

  6. Marcelismus
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Did you try clear the cache?

  7. mdidesign
    Member
    Posted 11 months ago #

    Clearing the cache was the solution - many thanks :-)

    PS: Usually when the developer console of chrome is open the cache will not be used. But it seems that this is not true :-/

  8. Marcelismus
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    What did the developer console to do with the plugin cache? o_O

  9. mdidesign
    Member
    Posted 11 months ago #

    Man... I cleaned the browser cache, NOT any plugin cache or so. Cleaning the browser cache helped. And the developer console HAS to do with this cache due to the fact that cache will not be used if the console is open.

    Ah, I forgot: o.O

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.