WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Ultimate TinyMCE
[resolved] Problem with popup in Internet Explorer 9 - just at posts (10 posts)

  1. WordPress Fan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I have a strange problem with TinyMCE which just occours when editing posts. If I click on an icon of TinyMCE usually there should be a javascript-popup, right? When editing pages it comes up. But not when editing posts. The content of the popup just shows up far at the bottom of the page. Not in a frame, just under the post-editing-site. I don´t know why?

    When editing a page and clicking on a TinyMCE icon suddenly there comes up a popup with settings - that´s fine.

    But why doesn´t it work with post-editings!? Makes no sense to me :-)

    Regards,
    M.

    http://wordpress.org/extend/plugins/ultimate-tinymce/

  2. Marventus
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello, WP Fan. I am a co-developer of the UTMCE plugin.
    I'm sorry you are having trouble with our plugin. Did you try the usual troubleshooting methods, such as disabling all your plugins (except for UTMCE) and reverting to the default WP theme (TwentyTwelve)?
    Also, try to access your browser's Console see if any Javascript errors appear. To do so, do the following:
    1. Chrome, Firefox, Safari and Opera: right click anywhere on your site, left click on "Inspect element", left click on Console tab.
    2. IE: Left click on F12, then "Console".
    You might have to reload the page once you open the Console for any errors to show up.
    Please do that and report back with a link to your site as well (if possible).

  3. Marventus
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello, there. We never heard back from you regarding this issue. Please let us know if you need more help. Otherwise, we will be marking this as resolved.
    Thanks!

  4. WordPress Fan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Not resolved. I deinstalled your plugin

  5. Josh (WP Edit)
    Moderator and Editor Customizer
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi there. Would you be interested in working with us to take a closer look at this issue? I would love to know whether this is coming from my plugin.

    Thanks!

  6. Parveen Bhasin
    Member
    Posted 11 months ago #

    hello josh ,
    in UTMCE plugin the mapping of image works fine in firefox , googlechrom
    but it is not working in IE 9 and 10 . I have deleted all the cache all the browser history and i also deactive all the other plugins i was using but still the image is not showing in mapping image popup ...
    please help me its urgent
    thanks in advance.........

  7. Josh (WP Edit)
    Moderator and Editor Customizer
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hello Parveen,

    Is it absolutely necessary you use IE to create the image map? That image mapping tool is quite old. I will have to dig into it to see if I may be able to provide a fix. And, unfortunately, it isn't going to be very high on my priority list at the moment.

    Is using another browser to create the image map not a possibility?

  8. Parveen Bhasin
    Member
    Posted 11 months ago #

    but for me it is my feeding , this is a client site and he said he will not pay me until unless i do not resolve this problem because he only check his site in IE.

    Please help me Please

  9. Parveen Bhasin
    Member
    Posted 11 months ago #

    another major problem when try to do it in Chrome is that the plugin thinks the image width to be a max of 700 px where in the image that i am using is 980 px in width. So when the mapping is seen in the website it misplace the image map. How do we solve that? Is there a place to change the size of the image so it reads the exact size in which i am showing the image.

    Keep up the good work. Apart from this glitch and IE 10 issue..works great!

  10. Marventus
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hello, there. Unfortunately, we did not code the image map plugin so addressing all the issues it is having will take some time.
    In the meantime, I suggest you try a different approach for your image maps, such as the one shown in this JSfiddle. It is a much simpler approach and should be cross-browser compatible (IE9 and IE10 included).

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic