WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

nrelate Related Content
Problem with Nrelate Thumbnail display (22 posts)

  1. evertkhorus1
    Member
    Posted 10 months ago #

    In my last posts, the thumbnails of nrelate don't show anymore, I mean my own pictures, it just show the basic thumbnails. It is fine in my older posts.
    What should I do?

    Thanks for your help

    Lucie

    my blog: http://voyagesetvagabondages.com

    http://wordpress.org/plugins/nrelate-related-content/

  2. katrina@nrelate
    nrelate Support Rep
    Posted 9 months ago #

    @evertkhorus1 -- Thanks for using nRelate on your site! We checked it out and all thumbnail images look good on our end. Please let us know if this is still an issue for you or if we can help with anything else.

    - Katrina @ nRelate

  3. bauhausweb
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hi Katrina,

    Can you please take a look at my site, too?
    On the bottom of e.g. http://www.finanztreff.org/optionfair I see only default pictures. As far as I remember, the thumbnails have been properly displayed until the last plugin update. I tried reindexing but the images dont show up anymore..

  4. @bauhausweb If you require support then per the forum welcome please start your own topic.

    http://wordpress.org/support/plugin/nrelate-related-content#postform

  5. katrina@nrelate
    nrelate Support Rep
    Posted 7 months ago #

    @bauhausweb -- We're looking into this for you. Looks like it has something to do with the way the custom field for images is being set up. We'll trouble shoot further and let you know what we find.

    - Katrina @ nRelate

  6. bauhausweb
    Member
    Posted 7 months ago #

    @katrina - Looking forward to your reply! Thanks

  7. katrina@nrelate
    nrelate Support Rep
    Posted 7 months ago #

    @bauhausweb -- It looks like the custom field path for images has been set up wrong. The "custom field path" is only necessary if you are not setting the full path of the image at the post level. Since you are, then you don't need this.

    Please go into the nRelate Dashboard page when logged into WordPress and delete the info int he custom field path - here's a screenshot for reference: https://www.dropbox.com/s/zq0z72cpdnresh3/Screenshot%202013-12-06%2014.36.21.png). Once this is done a reindex will be necessary.

    This should fix the thumbnail issues on your site.

    - Katrina @ nRelate

  8. bauhausweb
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hi Katrina,

    thanks for the response. I removed the custom field info in settings as you suggested and re-indexed the images. I hope it will work...

    P.S.: I opened an extra thread for my issue after I got a reminder (see above) to do so. My issue has been posted here.

    P.P.S.: Short question regarding the Custom Fields: I do display nrelate thumbnails via Custom Fields. Why should I leave the info in the custom field path empty then?

  9. bauhausweb
    Member
    Posted 7 months ago #

    @Katrina: I removed the custom field path, re-indexed - but it still shows the static images. Also, the post excerpt is not being displayed.

    Looking forward for your reply.

    Thanks
    bauhausweb

  10. katrina@nrelate
    nrelate Support Rep
    Posted 7 months ago #

    @bauhausweb -- Thanks for doing that. Just to clarify - before removing the custom field path for images we were seeing this URL for example;
    http://static.finanztreff.org/uploads/http://static.finanztreff.org/uploads/optionfair_home_small.jpg

    when it should be - http://static.finanztreff.org/uploads/optionfair_home_small.jpg. Is this correct?

    - Katrina @ nRelate

  11. bauhausweb
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hi Katrina,

    thanks for getting back so quickly.

    The URL to the path I removed was http://static.finanztreff.org/uploads/. I can only assume that the messy URL you saw in your system must have been related to a flaw in my db when changing the URL structure for uploads (after I set up the "static" subdomain).

    So yes, you are correct: You should have seen http://static.finanztreff.org/uploads/optionfair_home_small.jpg instead of the long and messy link.

    But what do we do now? Currently the "URL to uploads path" is empty as you suggested but still no images are being displayed..

    Thanks,
    bauhausweb

  12. bauhausweb
    Member
    Posted 7 months ago #

    P.S.: The custom field inside the post displays the correct URL to the image: http://static.finanztreff.org/uploads/optionfair_home_small.jpg

  13. katrina@nrelate
    nrelate Support Rep
    Posted 6 months ago #

    @bauhausweb -- We're seeing the correct images for your site now: https://www.dropbox.com/s/ib6jpslhjekh40b/Screenshot%202013-12-16%2012.22.13.png. Looks good!

    We're also still looking into the post excerpt issue.

    - Katrina @ nRelate

  14. bauhausweb
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi Katrina,

    thanks again for the quick response and spending time looking into this.
    I have to report that I dont see updated images, still the defaults. Please take a look at the footer here: http://www.finanztreff.org/banc-de-swiss

    P.S.: The image URL is http://imgcdn.nrelate.com/image_cache/www.finanztreff.org/1cba8f33320b554dd2e8ae52e97a13ac_thumb_finanztreff.png which makes me wonder: do you need to flush the cache on your end maybe?

    Thanks
    bauhausweb

  15. katrina@nrelate
    nrelate Support Rep
    Posted 6 months ago #

    @bauhausweb -- Sorry about this. We're revisiting the thumbnail issue for you. Thanks for your patience as we continue to trouble shoot.

    Regarding the post excerpt issue - It looks like something is filtering the feed we create for your site. Can you please send over a plugins list so we can take a look?
    http://nrelate.com/theblog/2011/03/14/getting-support-for-our-plugin/

    - Katrina @ nRelate

  16. bauhausweb
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi Katrina,

    thanks for the quick response. I've sent the email with all required details to support@ (and to katrina@...).

    Thanks and Merry Christmas!
    bauhausweb

  17. katrina@nrelate
    nrelate Support Rep
    Posted 6 months ago #

    @bauhausweb -- Thumbnails look good now. Do they look good on your end?

    We're also still debugging the post excerpt issue for you.

  18. bauhausweb
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi Katrina,

    the thumbs look very nice indeed! Thanks for fixing it, and thanks for taking a look at the still missing excerpts.

  19. bauhausweb
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hi Katrina,

    do you have an update regarding the missing excerpts? Unfortunately they still donĀ“t show up, e.g. here http://www.finanztreff.org/banc-de-swiss (see footer) although each post has a dedicated excerpt.

    Thanks,
    bauhausweb

  20. katrina@nrelate
    nrelate Support Rep
    Posted 3 months ago #

    @bauhausweb -- We'd like to meet with you via Webex (screen sharing like skype) since we couldn't find anything in your plugins list that would be causing the excerpt issue. A webex meeting usually only takes about 30 minutes, and we would work around your schedule to coordinate a meeting. I've sent over an email to schedule a Webex, but I'll send over another email now.

    Thanks so much for working with us on this,
    Katrina @ nRelate

  21. bauhausweb
    Member
    Posted 3 months ago #

    Hi Katrina,

    thanks for taking care so seriously about the issue on our site. In order to get in touch personally, please leave your details here: i n f o (at) finanztreff.org

    Thanks!
    bauhausweb

  22. katrina@nrelate
    nrelate Support Rep
    Posted 3 months ago #

    @bauhausweb -- Sorry, it looks like we had the wrong contact email for you. Sending over another email now. Thanks!

    - Katrina @ nRelate

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic