WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

problem with nextgen-gallery after upgrade to wordpress 3.5 (3 posts)

  1. leo nagila
    Member
    Posted 1 year ago #

    Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/lib/tags.php on line 319 and defined in /home/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 990

  2. leo - Have you already these steps from http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-35-master-list ?

    • flushing any caching plugins you might be running, as well as server and/or browser caches.
    • deactivating all plugins (yes, all) to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s). If you can't get into your admin dashboard, try resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin (read http://bit.ly/UhpkLl if you need help). Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems. Also remember to deactivate any plugins in the mu-plugins folder. The easiest way is to rename that folder to mu-plugins-old (read http://bit.ly/WMrMM5 for more information on mu-plugins)
    • switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems. If you can't log in to change themes, you can remove the theme folders via FTP so the only one is twentyeleven. That will force your site to use it.
    • manually upgrading. When all else fails, download a fresh copy of the latest.zip file of 3.5 (top right on this page) to your computer, and use that to copy up. You may need to delete the wp-admin and wp-includes folders on your server. Read the Manual Update directions first: http://bit.ly/RbU5qG
  3. Please disable error reporting/display and report this to the plugin author.

    @Ipstenu
    Perhaps you can add this to list too. Background: https://core.trac.wordpress.org/changeset/22429

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic